SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İçin Yeni Dernek

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:12
Malatya İçin Yeni Dernek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın geleceğine, sosyal ve kültürel açılardan katkı sağlamak amacıyla kurulan, Ortak Değerler Malatya Derneği, kuruluş nedeniyle düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. 

Ortak Değerler Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, derneğin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında bilgiler vermek için basın mensupları ile bir araya geldiklerini belirterek, Malatya’nın bölgesinde cazibe merkezi haline gelebilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Kılıç, “Batıyı doğuya, doğuyu batıya bağlayan önemli bir kesişme noktasında bulunan Malatya’mız, bölgesinin cazibe merkezi olmaya aday bir kent konumundadır. Yetiştirdiği devlet adamları ve bürokratların yanı sıra, yetiştirdiği sanatçılar ve her biri bir marka değeri oluşturan iş adamları ile dikkatleri üzerine çeken Malatya; Mevcut potansiyeli de göz önüne alındığında, bugün sosyal ve kültürel açıdan yaşanabilir bir kent sıralamasında arzu edilen düzeyde olmayı hak etmektedir. Göç alan, ancak nitelikli göç veren bir Malatya. Eğer bölgesinin cazibe merkezi ve Marka Şehri olmayı hedefliyorsa öncelikle değerlerine sahip çıkmalıdır” şeklinde konuştu.

Derneği kurma amaçları ve hedefleri hakkında da bilgiler veren Ortak Değerler Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, “Gücümüz yettiğince şehrin sosyal ve kültürel yaşam kalitesine, düzenleyeceğimiz projelerle katkılar sağlamayı hedeflemek amacıyla Ortak Değerler Malatya Derneği’ni kurmaya karar verdik. Zaman içerisinde oluşturacağımız danışma heyetleri ile projeler hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ortak Değerler Malatya Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ergün Kılıç, İlhan Aksoğan, M. Umut Yalçın, İbrahim Halil Kılıç, Burhan Kılıçaslan, Turgay Vanlıoğlu, Zerrin Palancı, Bülent Güngör, Ali Zengin, Serpil Şahin, Orçun Akgün.

Ortak Değerler Malatya Derneği Denetim Kurulu ise Fahrettin Eserdi, Selami Özen ve Ahmet Değirmenci isimlerinden oluşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız