SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İdmanyurdu Direkt BAL'da

0
Güncellendi - 2019-05-14 19:06:44
Malatya İdmanyurdu Direkt BAL'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Malatya İdmanyurdu, Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un TFF 3.Lig'e yükselmesinin ardından baraj maçı oynamadan direkt Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) yükseldi.

Geçtiğimiz sezon iyi bir yapılanmayla önce BAL ardından da 3.Lig hedefiyle yola çıkan Malatya İdmanyurdu, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayarak, hedefine bir adım yaklaşmıştı.

Sarı lacivertliler, bu sezon BAL 2.Grubu lider tamamlayarak, 3.Lig için Play-off maçlarında oynama hakkı kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u beklemeye başladı. İdmanyurdu, 2.Kademe maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Ağrı 1970 Spor'u 1-0 mağlup ederek, 3.Lig'e yükselmesinin ardından baraj maçı oynamaya gerek kalmadan direkt BAL'a yükselmiş oldu.

Malatya İdmanyurdu'nun onursal başkanı Teoman Mutlu, TFF 3.Lig'e yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u tebrik ederek, "Emeği gecen herkesi tebrik ederim. 3. Lig hayırlı olsun. Yeşilyurt Belediyespor'u tebrik ediyorum, yolları açık olsun" dedi.

Teoman Mutlu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "İki yıldır üst üste açık ara şampiyon olarak bir üst lige yükselen takımımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Hedefimiz her sene bir üst lig idi. Şuana kadarda yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Yine hedefimiz bir üst lig" dedi.

BAL'da önümüzdeki sezon Malatya'yı temsilen, Malatya İdmanyurdu'nun dışında geçen yıl bu ligde mücadele eden Pütürge Belediyespor da yeralacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hüseyin (4 yıl önce)
    TEBRİKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (4 yıl önce)
    Tebrik ederim, Başarılarının devamını dilerim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, Rabbim işlerini rast getirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem sancak (4 yıl önce)
    Malatya''nın köklü kulüplerinden İdmanyurdu takımında Yönetim ve sporcuları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Hedef bal lig inde Şampiyon luk. İnşallah seneye Malatya İdmanyurdu 3.li de. Sonra 2.lig ardından 1.lig.ve 3.yılda İnşallah Malatya İdmanyurdu Süper lig de olacak. Şampiyonlar Şampiyonu Malatya İdmanyurdu. Allah yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla