SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya ile Avrupa Ortalaması Aynı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:31:32
'Malatya ile Avrupa Ortalaması Aynı'
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti. 
 
Türkiye'nin Dünya'da gelişen 17. ekonomi olduğunu söyleyen Göçmez,"Dünya ülkeleri genelde daha yaşlı. Bizler ise 28 yaş ortalaması ile üreten, çalışan ekonomiye katkı sunan genç nüfusa sahibiz. Avrupa ile Malatya'nın ortalaması aynı. Yaş ortalaması 28 civarındadır. AK Parti gençliği olarak çalışmanın en uygun bu yaşta olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Ticaret Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, konuşmasında, "Türkiye'nin 2023 hedefini koyarken, genç nüfusa güvendiğimizi her zaman söyledik. Önemli avantajımız genç nüfusa ve girişimci ruha sahip olmamızdır. Bayan ve genç girişimcilere önem veren TOBB bünyesinde ilimizde 90 kişilik genç girişimci meclisi oluşturacağız. Ülkenin yarıya yakın nüfusu bayan nüfusuna sahiptir. bu nedenle bayan girişimcilerin de artması gerekiyor " dedi. 
 
 
GÜDER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Bakanlığı'na atanan Osman Güder'e, 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.
 
 İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi AKP grup başkan vekili Mehmet Ali Doğan ve bazı meclis üyeleri, Osman Güder'e  'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.
 
Ziyaret sırasında konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Şavata, "Ağır yük aldığı kanaatindeyim. Kendisini büyük görevler beklemektedir. Biz ziyaret ederken, tevakuf olarak DSP yöneticileri de burada. Biz bütün partileri meclis olarak aynı anlamda görüyoruz" 
 
DSP Meclis Üyesi Hasan Şişli ve DSP Malatya yönetim kurulu üyeleri de Güder'i ziyaret edip 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler. Şişli konuşmasında, "Ak Parti teşkilatına hayırlı olmasını temenni ediyorum ve Güder kardeşimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
AKP Malatya Merkez İlçe Bakanlığı'na atanan Veteriner Hekim Osman Güder de, her iki kişiden birinin oyunu alıp iktidar olan AKP iktidarının sorumluluk ve yükümlülük aldığını ifade edip, "Bu sorumluluğun bilincinde birisi olarak, istişare ile çalışıp hizmet üretmeye gayret edeceğiz. Yüklenen sorumluluğun altında arkadaşlarla birlikte kalkacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız