SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İle Gurur Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:23:57
A- A+ PAYLAŞ
Ankara'da düzenlenen "Malatya Tanıtım Günleri"nde, Malatya Belediyesi'nin standını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ziyaret etti. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a kayısı kristali ile tepside kuru kayısı hediye etti.         
 
Malatya Belediyesi standında şerbet çeşmesi maketinin yanı sıra, Malatya ve Malatya belediyesi hizmetlerini tanıtan büyük boy afiş ve fotoğraflar yer alıyor. Bannerlı tanıtımlarında yapıldığı standın bir bölümünde Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) tarafından, sanat merkezinde yapılan sanatsal eserler de sergileniyor. Standı ziyaret edenlere şerbet çeşmesinden şerbet ile kuru kayısı ve Malatya’nın diğer kuru ürünleri ikram ediliyor.
  
"Gurur Duyuyoruz"
 
Ticaret ve Sanayi Odası Standı'nı ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  "Malatya sanayisinin gelişimi ile gurur duyuyoruz. Malatya kalkınmasıyla bölgesinin örnek gösterilen bir kenti. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası özellikle Malatya’nın gelişmesinde etkin bir rol oynuyor.” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız