SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İle Rekabet Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:16
Malatya İle Rekabet Ediyor
A- A+ PAYLAŞ
Erzurum faal vergi mükellefi sayısı bakımından Doğu Anadolu Bölgesi illeri içinde Malatya ile rekabet ediyor. Vergi performansı bakımından Bölgenin performansı yüksek diğer illerini Elazığ, Van ve Erzincan oluşturuyor.
 
MÜKELLEF SAYILARI
 
Doğu Anadolu Bölgesinde 65 bin 286 Gelir Vergisi, 65 bin 537 Basit Usulde Vergilendirilen Gelir Vergisi, 20 bin 325 Kurumlar Vergisi, 89 bin 446 Gelir Stopaj Vergisi, 85 bin 313 KDV ve 17 bin 401 Gayrimenkul Sermaye İradı faal mükellefi kayıtlı bulunuyor. 
 
AKTİF VERGİ MÜKELLEFİ SAYISI
 
Maliye Bakanlığı 2012 şubat dönemi faal vergi mükellefi verilerinden yapılan hesaplamalara göre, Doğu Anadolu Bölgesinde 151 bin 148 aktif vergi mükellefi kayıtlı bulunuyor. Aktif Vergi Mükellefi bazında bölgenin Türkiye payı yüzde 4.9’luk oran gösterirken, Erzurum’un bölge payı ise yüzde 13.8 olarak kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız