SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İlk 3'te

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:36:41
Malatya İlk 3'te
A- A+ PAYLAŞ
12 Dev Adam Basketbol Okulları 9. Türkiye Ligi Şöleni Güney Grubu’nda mücadele eden Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, son maçında Yozgat 12 Dev Adam Spor Okulu’nu 31-13 yenerek, grubu 3’üncü sırada tamladı.
  
Afyonkarahisar’da Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen bölge şampiyonasında, 12 bölgenin katılımıyla gerçekleştirilen 9. Türkiye Ligi Şöleni Güney Grubu Basketbol Bölge Şampiyonasına katılan Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, grubu 3’üncü sırada tamamladı. 
  
Güney Grubu’nda Malatya, Ayfonkarahisar, Mersin Silifke, Mersin Anamur, Karaman, Yozgat, Budur Bucak, Antalya, Muğla Fethiye, Adapazarı Sapanca, Kayseri, Denizli 12 Dev Adam Basketbol Okulları mücadele etti. Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, tek mağlubiyetini geçen yılın Türkiye Şampiyonu olan Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okulu’na karşı 32-22’lik sonuçla aldı. 
  
Öte yandan Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, bölge şampiyonasında kültür ve tarih gezilerine de katıldı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız