SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İnsanı Mutlu Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:06
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya’da Turgut Temelli ve Sıtmapınarı’nda bulunan altgeçitleri kapatacaklarını ifade ederek, “Bu zor geçitleri, geçilebilir hale getireceğiz” dedi. 

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde MHP’den büyükşehir belediye başka adayı olan Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında PTT, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve MTA Malatya 4. Bölge Müdürlüğü ile Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti.

KAMU KURUMLARINI ZİYARET ETTİ-

Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak PTT Başmüdürlüğünü ziyaret etti. PTT çalışanları ile bir araya gelen Kazancıoğlu, “Hep haber götürüyorsunuz, tebligat yapıyorsunuz. Bugünde biz sizlere tebligat yapalım dedik. Siz Türkiye’nin olmazsa olmalarısınız” dedi.

Daha sonra İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Kazancıoğlu, sağlık çalışanlarıyla uzun süre sohbet etti. 

Sağlık çalışanlarının önemli bir görev üstlendiklerini belirten Kazancıoğlu, “Sizlerin ne zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Bu kutsal görevinizden dolayı sizlere minnettarız” ifadesini kullandı. 

Kazancıoğlu, son durağı MTA Malatya 4. Bölge Müdürlüğü oldu. Kazancıoğlu, Doçent olmasının yanında Maden Mühendisliği’nde de öğrenci olduğunu kaydetti. 

-ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Sıtmapınarı esnafıyla da bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden Kazancıoğlu, sorun ve istekleri dinledi. 

Özellikle altgeçit nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren esnaflar, Kazancıoğlu’ndan bu noktada yardım istediler. 

Kazancıoğlu ise, görevin kendilerine verilmesi halinde ilk işlerinin altgeçitleri kapatmak olduğunu söyledi. 

“BÖYLE ALTGEÇİT OLMAZ”

Kazancıoğlu, esnaf ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde ilk işlerinin altgeçidi kapatmak olduğunu ifade etti.

“Böyle altgeçit olmaz” diyen Kazancıoğlu, “Malatya’mızın güzide yerlerinden olan Sıtmapınarı’nda esnafımızla buluştuk. Bizim bildiğimiz, onlarında yaşadıkları sıkıntıları dinledik. Malatya’nın yüz karası diye nitelendirdiğimiz alt geçit değil, zor geçitler ile ilgili esnaf ve trafik mağdurlarını dinledik. Belediye başkanı olduğumuz takdirde ilk işim fiziki ve hukuki anlamda bakıp, şehrin içindeki iki altgeçidi kapatmak olacak. Böyle bir altgeçit olmaz. Bu zor geçitleri, geçilen bir yer yapacağız. Buraları daha kolay ve yaşanabilir bir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

“MALATYALILAR MUTLU DEĞİL”

Kazancıoğlu, Malatyalıların mutlu olmadığını belirterek, “Malatya’nın insanı mutlu değil. Mutlu olmayacak o kadar çok mesele var ki, evlerinden çıkınca problemler başlıyor. Ulaşımda, sosyal alanlarda, otoparkta, alış verişte keşmekeşlik var. Bu bizi çok üzüyor. Göreve gelirsek, bu sorunları çözeceğiz” dedi. 

“AKÇADAĞ’IN HAK VE HUKUKUNU KORUYACAĞIZ”

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu’na MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş de eşlik etti.

MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş, Sıtmapınarı’nda birçok Akçadağlı’nın ikamet ettiğini anımsatarak, “Bizim için söz konusu Akçadağ ise, bizim için Akçadağ ve Akçadağlı’nın hak ve hukuku önceliğimiz olacak. Bunun için söz veriyorum. Nefislerimizi ayaklar altına alıp, Akçadağlı’nın hakkını ve hukukunu koruyacağız. İnşallah bu seçimde, Akçadağlılar genç evlatlarının kapısını aralayacaklar. Bu evlatları da hem ellerini öpecek hem de onlara hizmet edecek” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız