SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya İşini İyi Yaptı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, eksik kadroyla çıktığı Ali Sami Yen Stadı'ndaki Galatasaray kupa maçında rakibine 4-2 mağlup olurken, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu söyledi. Galatasaray teknik direktörü Skibbe ise "Malatyaspor kendi işini iyi yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

"KIRMIZI KARTLAR OLMASAYDI.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da takımımın Galatasaray karşısında ikinci yarıda sergilediği performanstan memnun kaldığını ifade etti. Galatasaray karşısında skoru 3-2'ye getirmeyi başardıklarını ama devamını getiremediklerini söyleyen Hamzaoğlu, ''Kırmızı kartları görmeseydik skor farklı olabilirdi. Oyuncularımı, ortaya koydukları mücadeleden ve kişilikli futboldan ötürü tebrik ediyorum'' diye konuştu.

"MALATYA İŞİNİ İYİ YAPTI.."
Galatasaray Teknik Direrktörü Michael Skibbe, Malatayaspor maçından sonra yaptığı açıklamada 'Grup birincisi olarak çıktığımız için sevinçliyiz' dedi ve şöyle konuştu:

"Her şeyden evvel grup birincisi olarak çıktığımız için sevinçliyiz. Malatyaspor kendi işini gayet iyi yaptı. Son dakikaya kadar ileriye doğru oynamayı düşündü. O yüzden karşılaşmada çok gol pozisyonu oldu ama biz daha çok pozisyona girdik ve daha çok gol attığımız için galip geldik."

POLAT MEMNUN DEĞİL..
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada futbolcularının peformansından çok memnun kalmadığını belirterek, "Biraz daha ciddi bir maç olabilirdi. Daha iyi olmamız lazım. Takımın kafası Sivas'taydı" dedi. Polat, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin 100. yılıyla ilgili bir soruya ise, "İki kulübün başlattığı rekabet, Türk futboluna büyük ivme kazandırdı. Bu dostluğun ve rekabetin devam etmesini diliyorum" diye cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız