SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İyi Takım"

0
Güncellendi - 2017-09-17 19:30:42
A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, Yeni Malatyaspor karşı güzel gollerle galibiyet elde ettiklerini belirterek, “Yediğimiz iki gol olmaması gerekiyordu. Bize yakışmadı. İki maçtır kazanıyoruz. Galatasaray maçı evimizde önemli bir karşılaşma. Bize inanılmaz bir destek olacaktır. Galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-2 mağlup eden Bursaspor, ligdeki 3. galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlıların milli kalecisi Harun Tekin, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bugün zorlu şartlar vardı, hava çok sıcaktı. Bu da bizi ve rakibi etkiledi. Gerçekten ilk yarı inanılmaz bir sıcak vardı. Güzel goller de bulduk, kazandık. Yediğimiz iki gol olmaması gerekiyordu. Bize yakışmadı iki gol. İnşallah bu hatalardan ders çıkartırız. Golleri de buluyoruz tabi o yönden de mutluyuz. Buraya kadar gelen taraftarlarımız stadı inlettiler. Bizi inanılmaz desteklediler. Teşekkür ediyoruz ve galibiyeti de onlara armağan ediyoruz” diye konuştu.

Aziz: “3 puan kolay değildi”

Sol bek oyuncusu Aziz Behich (fotoğraftaki) de üst üste 3 puan aldıklarını hatırlatarak, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Bu maçı arkamızda bırakacağız. Önümüzdeki hafta kupa maçı ve önemli Galatasaray maçı var. İnşallah bu formu devam ettiririz ve taraftarlarımız ile birlikte mutlu oluruz. Gol yememek istedik ama olmadı. Son 15 dakika biraz disiplinden koptuk. Hafta içi analizde ona bakarız. Şu an çok mutluyuz. Malatya iyi bir takım ve deplasmanda 3 puan kolay değildi. Artık önümüze bakacağız” dedi.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Malatyaspora iyi bir kaleci bir de orta sahada top dağıtıcı gerekli Defans iyi sayılır Bu sağlanırsa T.Direktör kim gelirse gelsin sağlanmazsa Morinhoyu da getirseniz hava
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (6 yıl önce)
    MALATYA İYİ TAKIM DEDİYSE SÜPER OZAMAN SIRTIMIZ YERE GELMEZ)))))))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    hani nerde söylemişler malatya iyi takım diye ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bunlar her deplasman galibiyetinden sonra söylenen sabit sözlerdir. Takılmamak lazım. Rakip beş kuruş etmez, küme düşmemeleri mucize diyecekleri halleri yok ya.
    0
    0
    Yanıtla