SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kadın Hokey Takımı 1. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2017-03-16 21:43:10
Malatya Kadın Hokey Takımı 1. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hokey Federasyonu 2016-2017 sezonu Salon Hokeyi Kadınlar 2. Lig müsabakaları sona erdi. Malatya ve Buca ekipleri 1. Lige yükseldiler.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren müsabakalarda, Malatya Hokey, Buca Halk Eğitim Merkezi Spor, Konya Gençlik Spor Kulübü, Peyas Spor Kulübü, Nizip Zeugma ve Muğla Olimpik Spor Kulübü takımları 1. lige çıkmak için mücadele verdi.

Müsabakalar sonunda Malatya Hokey birinci, Buca Halk Eğitim Merkezi Spor ikinci, Nizip Zeugma üçüncü oldu.

Malatya Hokey takımından Demet Yıldırım "en iyi oyuncu", aynı takımdan Ebru Çınar "gol kralı", Buca Halk Eğitim Merkezi Spor Gamze Taşyürek de "en iyi kaleci" seçildi.

Dereceye giren takım ve sporculara, kupa ve madalyalarını, Türkiye Hokey Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Sadi Fındıklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Müdürü Murat Kılınç ve hakemler verdi.

Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaların güzel geçtiğini belirterek, "Centilmence mücadele ettiler. Oyuncuları ve takımları kutluyorum. Malatya'da 4 uluslararası hakemimiz görev yaptı. Hem hakemlik açısından hem de takımlar bazında Malatya adına güzel bir organizasyon oldu. Teşekkür ederim." dedi.

Ligde ilk ikiye giren takımlar gelecek sezon Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele edecek.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız