SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kampı Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Milli Futbol Takımı, Malatya'da sürdürdüğü eğitim kampını tamamladı.

 

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fahir Genç nezaretinde Malatya'da 3 günlük kamp yapan Ampute Milli takımının, uluslararası maçlara hazırlandıkları belirtildi.

 

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularının İnönü Üniversitesi'nin sentetik çim sahasında yaptıkları antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

 

Teknik Direktör Fahir Genç, Ampute Milli Futbol Takımı olarak geçtiğimiz Eylül ayında Rusya'da katıldıkları şampiyonada 6. olduklarını belirterek, "Rusya'da düzenlenen şampiyonaya 8 takım katılmıştı. Güçlü takımlar vardı. Biz ise henüz yeni yapılandığımız için tecrübe eksikliğimiz nedeniyle 8 ülke arasından 6. olduk. Bundan sonraki müsabakalarda daha iddialıyız" dedi.

 

Fahir Genç, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gazi askerleri rehabilite amacıyla başlattığı bu sporun artık kulüpleştiğini ve ülke geneline yayılmaya başladığını belirterek, Ankara ve Samsun'da iki kulübün bulunduğunu, Malatya'da da bir kulübün kurulup, ampute futbolda mücadele edeceğini kaydetti.

 

Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaptanı İsmail Tenin ise, dünyada 14 ülkenin bu sporda faaliyet gösterdiğini hatırlatıp, "Türkiye'de ise 3 yıldır faaliyetler var. Biz Milli takım olarak önümüzdeki yıl Türkiye'de düzenlenecek dünya şampiyonası maçlarına hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sporculardan Cemal Canlı, ampute futbol çalışmasına sadece gazilerin katılmadığını, bir uzvunu kaybetmiş bütün özürlülerin katılabileceğini belirtirken, Erol Ayhan ise, bir uzvunu kaybetmiş olanların da spor yapabileceklerini, böylece her yönden rehabilite olunduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız