SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Katlayarak Gelişmiş"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu, Malatya'yı çok farklı bulduğunu belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür edip, başarılarının devamını diledi. 
 
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Ziyarete, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz'ün yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül de eşlik etti. 
 
Ziyaret sırasında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu, Malatya'da olmaktan büyük memnuniyet ve mutluluk duyduğunu belirterek, Malatya'nın Türkiye'deki gelişmeyi katlayarak yaşadığını söyledi. Malatya'ya 10 yıla yakın zamandır gelmediğini, bu gelişinde ise Malatya'yı çok farklı bulduğunu belirten Arzu, "Son 10 yıl içerisinde Türkiye çok değişiklikler yaşadı. Ama Malatya bunu katlayarak yaşamış. Burada sayın Belediye Başkanımızın, Milletvekillerimizim, kamu kurum ve kuruluşundaki arkadaşlarımızın, iş çevresinin birlikte çalışması Malatya'ya çok büyük zenginlikler katmış. Emeği geçenlerin hepsini tebrik ediyorum. Bu durum, birlik, beraberlik ve hizmet aşkının nelere kadir olduğunu gösteriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya çok büyük bir ivme kazanmış ve bu kazandığı ivmeyle Malatya hem bölgemize hem ülkemize çok büyük katkılar sağlamış. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hükümet tarafından son yıllarda kayısıya verilen destek sayesinde kayısı üreticisinin yüzünün güldüğünü belirterek, bu konuda daha fazla destek beklediklerini söyledi. 
 
Malatya'nın sanayi alanında büyüdüğünü, buna paralel olarak şehircilik alanında da büyüyüp geliştiğini söyleyen Çakır, "Amacımız Malatya'yı bölgenin modern bir ili haline getirmek. Bir çekim merkezi haline getirmektir. Malatya'yı göç vermeden, göç alan bir il halinde tutabilmektir. Bu yöndeki çalışmalarımızı milletvekillerimizin desteğiyle yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Başkan Çakır, ziyaret sırasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu'ya kayısı kristali ile kuru kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız