SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Kayseri Yolu Açılamadı

0
Güncellendi - 2019-01-17 03:40:57
Malatya- Kayseri Yolu Açılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas'ın Gürün ilçesinde Malatya-Kayseri karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle araç geçişine izin verilmiyor. Sivas ile Gürün arasında da ulaşım sağlanamıyor.

Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Malatya-Kayseri karayolu, Sivas'ın Gürün ilçesi ile Kayseri arasında devam eden yoğun kar yağışı ve tip nedeni ile ulaşıma kapandı. Gürün ilçesinde bekleyen tırlar uzun kuyruklar oluştururken, yolda mahsur kalarak ilerlemeyen ve araçlarda bulunan vatandaşlar ise yurtlara ve otellere yerleştirildi. Gürün Belediyesi tarafından vatandaşlara su ve yiyecek dağıtıldı. Karayolları yetkilileri ise yolun yarın sabaha kadar açılmayacağını belirtti. Gürün ilçesinde kar yağışı ise etkisini sürdürüyor.

MALATYA'DA KAPALI YOLLAR..

Bu arada Malatya ve bölgede etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve şiddetli fırtına nedeniyle 4 ilçeye ulaşım sağlanan 3 karayolu trafiğe kapandı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Malatya’nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ulaşımın sağlandığı Malatya-Pütürge Karayolu ile birlikte Malatya-Sincik ve Malatya-Çelikhan karayollarında ulaşım sağlanamıyor.

Malatya-Sivas Karayolunda ise trafik kontrollü olarak sürüyor.

Karayolları ekiplerince yolların trafiğe açılması için çalışılıyor.

Sivas, iha- malatyahaber.com

FOTO: Gürün'de bekletilen araçlar..

Malatya- Sincik yolu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Darende Gürün Yolu Yani Malatya Kayseri Yolu 3 (ÜÇ) Gündür Kapalı Yüzlerce Araç Ve İnsanlar Tesislerde Perişan Haldeler. 21. Yüzyılda Sözüm Ona Yeni Türkiye de 2 Şehrin yolu 72 Saattir Kapalı. Bu Yolu Tamı Tamına 12 Vilayet Kullanmaktadır. D 300 Karayolunda Zulüm Vardır Mahrumiyet Vardır İlgili Ve Yetkililere Duyurulur. . .
    0
    0
    Yanıtla