SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kazanmalı"

0
Güncellendi - 2020-12-01 01:51:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oda üyesi Malatyalı iş insanlarıyla Eski Vagon Fabrikasında kurulumu devam eden Kızılay’a ait 3 fabrikayı ziyaret etti.

Türk Kızılay’ı tarafından çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulunan Başkan Sadıkoğlu, merkezin önemli bir yatırım olduğunu belirterek “Bizler için en önemli husus Malatya’mızın, vatandaşımızın ve iş insanlarımızın bu fabrikalardan en yüksek seviyede fayda sağlamasıdır” dedi.

“Vatandaşımız ve İş İnsanlarımız Yüksek Fayda Sağlamalı”

Kızılay’a devredilen Eski Vagon Fabrikası’nın, bulunduğu konum ve büyüklüğüyle oldukça önemli bir merkez olduğunun altını çizen Sadıkoğlu, böylesi önemli bir merkezde kurulacak tesisten; vatandaşın istihdam, Malatyalı firmaların ise tedarikçi konumunda yüksek fayda sağlamasını beklediklerini ifade etti. Sadıkoğlu; “Kızılay yetkililerimizden buradaki pastadan Malatya’mızın ve Malatyalı iş insanlarımızın en üst seviyede faydalanması için gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyor, iş insanlarımızın da bu noktada proje ve iş fikirleri üretmelerini istiyorum. Büyüklüğü ve bulunduğu konumla Malatya için önemli bir nokta olan Eski Vagon Fabrikası uzun yıllar atıl durumda kaldı. Üretim ve lojistik anlamında ciddi avantajlar barındıran merkezin Türk Kızılay’ına devrinin ve burada yapılacak üretimin Malatya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler için önemli olan husus Malatya’mızın, vatandaşımızın ve iş insanlarımızın bu fabrikalardan maksimum seviyede fayda sağlamasıdır” dedi.

“İstihdam ve Tedarikte Malatya Kazanmalı”

Kızılay tarafından kurulumu devam eden ve 2021 yılında tamamen üretime başlayacak olan 3 fabrikada 500 kişiye iş imkânı sağlanacak. Başkan Sadıkoğlu planlanan istihdam sayısının gelecekte daha da arttırılmasının önemli olduğunu vurgulayarak bunun için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. Sadıkoğlu ayrıca; “Kızılay’ın şehrimize yaptığı bu yatırımı önemsiyor ve bu yatırımı Malatya’mız için bir fırsata çevirmek istiyoruz. Şehrimize yapılan tüm yatırımlarda olduğu gibi bu tesislerden de beklentimiz halkımızın istihdam anlamında, iş insanlarımızın ise hammadde ve ürün tedariki noktasında fırsatlar yakalaması. Bu amaçla, iş insanlarımızın yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi edinmeleri ve buradaki üretime partner olabilmek adına fikir yürütebilmeleri için üyelerimizle birlikte tesisi ziyaret ettik. Ben Malatya’daki iş insanlarımızın kurulacak fabrikalardaki üretime ciddi katkılar sunacağını ve kurulacak ticari ilişkilerle Malatya ekonomisine fayda sağlayabilecekleri inancındayım. Buradan iş insanlarımıza çağrım, bu merkezde gerçekleştirilecek üretimin paydaşı olmak ve Malatya ekonomisine katkı sunmak adına iş fikirleri geliştirmeleri. Bizler Ticaret ve Sanayi Odası olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de şehrimize katkı sunacak tüm projelerin arkasında olacağız. İş insanlarımızın bu fabrikalar ile kurmak istedikleri iş ilişkilerini ve projelerini destekleyecek, taleplerin karşılık bulması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız