SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya KHB Genel Sekreterliğine Atama

0
Güncellendi - 2016-11-26 18:54:54
Malatya KHB Genel Sekreterliğine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Dr. Vahap Boztepe atandı.

Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in Eylül 2016’da Yozgat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına atanması üzerine boşalan Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne, bu göreve vekaleten bakan Dr. Vahap Boztepe getirildi.

Dr. Boztepe, 2008 – 2012 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yürütürken, yeni Devlet Hastanesi’nde ise Yönetici olarak görev yapmıştı. Dr. Boztepe,  Ocak 2015’ten itibaren ise Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapmıştı.

Dr. Boztepe, yeni görevine başladı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Recep Altundaş (7 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz ünlü (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun malatya için çok doğru karar hocam başarılarınızın devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (7 yıl önce)
    Hayırlı, uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Tas (7 yıl önce)
    Doktorum tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla