SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Kış Sporuyla Tanışacak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:19
'Malatya Kış Sporuyla Tanışacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Yama Dağı Kayak Tesisi’nin bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi. 

Yama Dağı Kayak Tesisi’nde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Fındıklı, şöyle konuştu: “Kayak merkezinde çalışmalar iki yıldır devam ediyor. Tesisin çalışmalarına eski Valimiz Ulvi Saran döneminde başlamıştık. Bu proje Yama Dağı mevkiine yapılıyor. Orada birbirimize muhtaç olduğumuz kurumlar var. Malatya İl Özel İdaresi ile tesisin yoluyla ilgili çözmemiz gereken meseleler var. Bunun yanında içme suyu ile ilgili bir sondaja ihtiyacımız var. Kurulacak tesisin su ihtiyacını sondaj ile karşılamayı planlıyoruz.” 

Malatya ve çevre illerin ciddi bir tesiste kayak yapma imkanına kavuşacağını ifade eden Fındıklı, sözlerini şöyle tamamladı:“Telesiyej makinesinin direkleri dikilerek, makara oturtuldu. Sistem makineleri kuruldu. Bunun yanında konaklamanın yapılacağı 70 yataklı bir tesis inşa edildi. Bu tesisin de yüzde 80’i bitmiş vaziyettedir. Bu yıl makinelere start vermeyi düşünüyoruz. Malatya ilk defa kış sporuyla tanışmış olacak. Ciddi bir tesiste kayak yapma imkanına kavuşmuş olacağız. Bu yalnız Malatya’nın değil, çevre illerinde buraya gelmesini ve spor yapmasını sağlayacak.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız