SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya KMM Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:55
Malatya KMM Toplandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Küçük Millet Meclisi, 23. dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt'u ağırladı. 
     
Malatya Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve Demokratikleşme ve Devletin Kurumlararası İlişkileri konusunun ele alındığı toplantıda konuşan Kurt, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret etti. 
     
Türk toplumunun büyük bir dönüşüm içerisinde olduğunu dile getiren Kurt, yaratmak istedikleri büyük bir Türkiye bulunduğunu söyledi. 
     
Ortadoğu ve Suriye'de yaşanan olayları hatırlatan Kurt, Türkiye'nin istikrarının buradaki çatışmalara da olumlu yansıyabileceğini belirterek, ''Türkiye'nin kendi barışı oralardaki barışa da yansıyacaktır'' dedi. 
     
Malatya'daki kültür sanat faaliyetleri konusunun da konuşulduğu toplantıda, Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun konuyla ilgili bilgi verdi. 
     
Belediye'nin sanat merkezinde 3'er dönem halinde 840'ar kadının kurslara katıldığını dile getiren Dursun, ayrıca bu merkezleri mahallelere de yayarak, çok amaçlı sosyal tesisler kurmaya çalıştıklarını söyledi. 
     
Dursun, ayrıca Abdullah Gül Parkı içinde Aile Danışma Merkezi kurduklarını, buranın önümüzdeki hafta faaliyete geçeceğini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız