SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Konak Olimpiyat Spor Grup Şampiyonu

0
Güncellendi - 2016-05-28 03:46:04
Malatya Konak Olimpiyat Spor Grup Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Minik Kızlar Grup Müsabakaları Malatya'da yapıldı ve Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü grup şampiyonluğunu elde etti.

Battalgazi Spor Salonundaki müsabakalara Kayseri, Elazığ, Gaziantep ve Malatya takımları katıldı. Gaziantep Gençlik Spor Kulübü'nü 2-0, Kayseri Demir Karaman Spor ve Elazığ Polis gücü Spor kulüplerini aynı skorla 2-1 alarak, rakipleriyle oynadığı üç müsabakayı da kazanan Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü grup şampiyonu oldu.

Malatya Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan, yaptığı açıklamada, şampiyonaya katılan tüm sporcu ve idarecilere teşekkür eti.

Aslan, şampiyon olan Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübünün 26 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Türkiye finaline katılacağını söyledi.

Malatya Konak Olimpiyat Spor Kulübü Antrenörü Muhammet Çatar da,  "İyi bir çalışma süreci yaşadık. Bunun neticesinde başarı geldi. Türkiye finallerine gideceğiz. Orada hedefimiz ilk 8. İnşallah finalde iyi temsil ederek yeni senede iki takımla mücadele etme hakkı kazanırız."diye konuştu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

b2

voleyb

voleybkonak

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bünyamin Sönmez (7 yıl önce)
    Kutluyorum Malatyalı yıldızları. Belki zamanlaması uyarsa İzmirde finallerde izleyebiliriz onların maçlarını
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kurak (7 yıl önce)
    Tebrikler kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla