SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Koordinatörü

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Halil Mazıcıoğlu, Malatya ili Koordinatör Milletvekilliği görevine, 24.Dönem içerisinde de devam edecek. 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Halil Mazıcıoğlu, "03.08.2010 tarihinden beri yana Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirmeyle yürüttüğüm Malatya ili Koordinatör Milletvekilliği görevim, 24.Dönem içerisinde de devam edecek. Genel merkezimizin tüm birimleri adına koordinasyon görevini Malatya ilinde yürütmek üzere verilen bu görevle Malatya İl Teşkilatının çalışmalarını izlemek, değerlendirmek, yönlendirmek ve sözlü veya yazılı raporlara dönüştürerek Genel Merkezimize iletmek üzere Malatya il Koordinatör Milletvekili olarak çalışacağım. Ayrıca 04.10.2007 tarihinde görev aldığım Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğim, 14.09.2010 tarihinde yapılan seçimle aynı komisyonun katip üyesi olarak devam etmişti. 24.Dönem içerisinde söz konusu Sanayi, Ticaret, Enerji, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda ki üyeliğim tekrar etmekle birlikte, 13.07.2011 tarihinde yapılan seçim ile görevim artık Komisyon Sözcüsü olarak devam edecek. Mesuliyetimizin idraki içerisinde ülkemizin ve özelde Gaziantep sanayimizin giderek büyümesine ve beraberinde sağladığı istihdam sonucunda halkımızın yaşam koşullarına destek olmak hizmet ve gayretinde olacağım" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız