SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Küçültülüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:16:50
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gündemdeki konuların değerlendirildiği basın toplantısı düzenledi. Kiraz, toplantıda CHP il yönetiminin görev bölümünüde açıkladı. 
 
MASA BAŞINDA DELEGE YAZIMI
 
Partinin eski il başkanı Hüseyin Baştürk'ün, yönetimden istifalara gerekçe gösterdiği 'masa başında delege yazılıyor' iddialarını yanıtlayan Kiraz, "Maalesef masa başında delege tespiti olayı mevcuttu. Masa başında yapılıyordu. Partimiz bir kongre sürecine girdi. Dolayısıyla, şunu net biçimde söylüyorum. Delege seçim takvimini bütün ilçelerimiz belirledi. Mahalle ve köylerimizde seçimle en demokratik şekilde delegeleri belirleyeceğiz" dedi. 
 
"MALATYA KÜÇÜLTÜLÜYOR"
 
Malatya'daki Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün il müdürlüğü statüsüne çevrilip Elazığ'daki bölge müdürlüğüne bağlanmasını değerlendiren Kiraz, ''Büyükşehir olma iddiasındaki Malatya'mızın kurumları bir bir başka illere kaydırılıyor. Malatya cezalandırılmaya devam ediliyor. Meteoroloji Malatya için önemlidir. Kamuoyu da biz de soruyoruz.
Malatya, Elazığ'a ne zaman bağlancak? Büyükşehir olacak denilen Malatya her geçen gün küçültülüyor" diye konuştu. Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi konusuna da değinen Kiraz, "Şeker Fabrikası'nın sadece pancar üreticisine değil, birçok esnafa faydası vardı. Kamyoncusu, esnafı, nakliyecisi, satıcısı herkes pancar dolayısıyla maddi gelir sağlıyordu" ifadelerini kullandı. 
 
YÖNETİMDE GÖREV BÖLÜMÜ
 
Enver Kiraz (İl başkanı), Erdoğan Murat Tursun (İl sekreteri), İbrahim Çakır ( Örgüt ve örgüt yönetiminden sorumlu il başkan yardımcısı), Erdal Üstün ( İdari ve mali İşlerden Sorumlu il başkan yardımcısı), Ahmet Koşar ( Sendikalar, meslek örgütleri ve insan haklarından sorumlu il başkan yardımcısı), Mustafa Megüç ( Yerel yönetimler, belediyeler ve tarımdan sorumlu il başkan yardımcısı), Hakkı Akkoyun ( Seçim işleri ve halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı), Nihal Demirci ( Kadın ve gençlik
kollarından sorumlu il başkan yardrımcısı), Abdulvahap Ayzabar ( Parti içi eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı), Basri Sarı ( Basın ve tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı), Mehmet Ali Savan, Gülen Karaduman, Ayşegül Taş, Kadir Boztepe ve Adil İnce ise yönetim kurulu üyesi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız