SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Kültür Buluşmaları'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Fuarcılık Şirketi ile BİLSAM tarafından ortaklaşa organize edilen "Malatya Kültür Buluşmaları" 26- 27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Organizasyon ile ilgili olarak yapılan basın açıklaması şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile BİLSAM (Bilgi Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi) tarafından ortaklaşa organize edilen ‘MALATYA KÜLTÜR BULUŞMALARI” programına tüm Malatyalılar davet edildi.

BİLSAM Kültür Sanat Koordinatörü Sinan Akıncı ve Malatya Belediyesi Kültür Sanat Fuarcılık A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Özbey’in ortak düzenlediği basın toplantısında konuşmacı olarak katılacak isimler açıklandı.

26 – 27 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan programın ilki 26 Haziran 2010 Cumartesi günü ‘Yerel Merkezlerde Kültür Havzaları Oluşumu’ konulu panel olacak. Malatya Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan panel 20.30’da başlayacak. 27 Haziran 2010 Pazar günü ise ‘Damladan Deryaya Şiir Esintileri’ konulu şiir dinletisi gerçekleştirilecek. Bu programda 20.30’da başlayacak.

Düzenlenecek programa; Abdullah Uçman (Yazar), Ahmet Kot (Şair), Ali Ural (Şair-Yazar), Cumali Ünaldı (Şair), Mehmet Doğan (Yazarlar Birliği Onursal Başkanı), Nevzat Bayhan (İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü, Ömer Erdem (Şair) ve Yusuf Tosun (Yazar) konuşmacı olarak katılacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız