SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kültür ve Kitap Dostu Şehirdir"

0
Güncellendi - 2019-05-06 04:42:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya 8. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarında stantları gezip yazar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Malatya 8. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını ziyaret eden Çalık, burada yayınevlerinin stantlarını tek tek gezerek, Malatya’ya gelmiş olmalarından dolmayı teşekkür ederek, talep ve önerilerini dinledi.

İmza Günlerine katılan yazarlarla ve fuara gelen vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Çalık, “Bölgemizin en iyi ve en kapsamlı kitap fuarına ev sahipliği yapıyoruz. Çünkü Malatya bir kültür ve kitap dostu şehirdir. İnanıyorum ki kültürel ve sanatsal organizasyonlar konusunda daha büyük projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ALİ (4 yıl önce)
    ne kadar ATATÜRK düşmanı varsa stant açmış doğru dürüst bir yayın evi yok bundan dolayı bu sene gitmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyalı (4 yıl önce)
    Şu su faturası ve trafiğe çözüm bulun şowu kesin bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebbar (4 yıl önce)
    Göz boyuyorlar resmen fiyatlar indirimli değil bence örnek olarak 45 tl lik james joyce un YKY Ulysses kitabı 43,5 tl ye satılıyorsa bu fuara gerek yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    sosyal aktivite olarak malatya mız maşallahfuar bakımında birinci. fuar dan başka malatyada sosyal aktivite olmuyacak mı. orta yaş grubunun şehir merkezinde gideceği bir yer var. avm. ye gitmek zorundamı. orta yaş grubunun gideceği yer sadece emekliler parkı. bir hafta sonu ailenle birlikte şehir merlezinde vakit geçirecek ne varr allah aşkına malatyada.. araban ve cebinde paran varsa piknik alanlarına gidersin peki bunlar yoksa nereye gidecek.. haydi herkes fuara haydiiiiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati (4 yıl önce)
    Gürkan Başkan keşke siyasilerle fotoğraf vermese daha iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Malatya için çok güzel bir faaliyet ancak başladığı yıldan beri giderek küçülen, stand sayısı azalan, pekçok büyük yayınevinin katılmadığı bir fuara dönüştü. Büyükşehir belediyesi ve fuara destek olan diğer kurumlar fuarı zenginleştirmek için çaba harcamalı, tedbir almalı, aksi halde bir iki yıl içinde sadece malatyadaki kitabevlerini göreceğimiz bir fuar olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla