SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kültürü Neyi Anlatır?"

0
Güncellendi - 2016-01-28 17:40:48
A- A+ PAYLAŞ

‘Malatya Kültürü Neyi Anlatır?’ konulu söyleşi düzenlenecek. 30 Ocak Cumartesi günkü söyleşiye Prof.Dr. Mesut Parlak, Yeşilyurt (Çırmıktı) eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan,  Gazeteci Vahap Munyar,  Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği eski başkanı Hosrof Köletavitoğlu, Şair Yazar Cumali Ünaldı ile uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren hemşehrimiz Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in eşi Rakel Dink katılacak.

Double Tree by Hilton Malatya’da yarın saat  17.00 de  düzenlenecek olan ‘Malatya Kültürü Neyi Anlatır ?’ konulu söyleşiye ilişkin yapılan açıklamada, “ Örnekleri ile kültürümüzün tüm ayrıntılarının konuşulacağı söyleşi ile geleneklerimizin ve kültürümüzün inceliklerinin yaşatılması; gelecek nesillere unutulmadan ve değişmeden iletilebilmesi için bir adım atılması amaçlanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda bu tür programların sıklıkla yapılması ve kültürümüzün canlı tutulması için gereken özenin gösterilmesi konusunda her türlü gayret için olunacaktır.” denildi.

‘Malatya Kültürü Neyi Anlatır?  söyleşilerden ilkinin   MİAD  tarafından 2006 yılında  düzenlenmiş, o söyleşiye  söyleşiye hemşehrimiz  sanatçı  Kenan Işık,  Agos Gazetesi’nin o dönem  Genel Yayın Yönetmeni  olan ve silahlı saldırı sonucu katledilen hemşehrimiz Hrant Dink ve Cumali Ünaldı katılmışlardı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız