SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Kültürünü Sürdürdüler'

A- A+ PAYLAŞ

CNNTURK'te Saba Tümer'e konuk olan oyuncu Nehir Erdoğan, ailesinin feodal yapısının hala sürdüğünü anlattı.

Her ne kadar çok tanınan ve ekonomik özgürlüğü olan bir insan olsa da hala evde abisinin sözünün geçtiğini anlatan Nehir Erdoğan, İzmir'den İstanbul'a gelmesine amcasının karşı çıktığını ancak abisinin de desteğiyle sonradan onay alabildiğini söyledi. .

Babasının aile şirketinde çalışmasını istemesi nedeniyle İşletme'yi bitiren Nehir Erdoğan, üniversite için İstanbul'u seçmesinin, aslında oyunculuk isteğini gerçekleştirmek olduğunu anlattı.

Babasının okul bitene kadar çalışmasına izin vermediğini ancak ilk işi olan 'Tele Pazar' programının TRT'de yayınlanması nedeniyle izin çıktığını ifade eden Nehir Erdoğan, "Benim baba tarafım Malatyalı. Onlar lise yıllarında gelmişler İzmir'e....Hepsi okumuş insanlar falan ama o Malatya kültürünü hep sürdürdüler. Biz bunu hep hissettik hayatımızda" diye konuştu.

AİLE MECLİSİ TOPLANMIŞ

Ailelerindeki bir kızın evden çıkıp şehir dışına giderek yalnız yaşamasının kendi içlerinde büyük bir olay olduğuna değinen Nehir Erdoğan, "Bütün aile toplandı. Allahtan hiyerarşik sistem var. Abimin sözü geçiyor. En büyük amcam 'Tamam' dedi onay verdi. O sayede gelebildim." dedi.

Kendisi içeride başka bir odada otururken büyüklerinin İstanbul'a gidip gitmemesiyle ilgili açık oturum yaptıklarını anlatan Erdoğan, "Aslında evin küçüğü benim. Bakma dışarıda böyle gözüküyorum ama evin nazlısı, küçüğü, benim sorumluluklarım hala abim ve annemin üstünde" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız