SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kuşatılmış"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:16
A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi’ndeki esnafları gezerek seçim çalışmalarını sürdüren  MHP Malatya milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu, Malatya özelinde yaptığı değerlendirmelerde, şehrin iyi yönetilemediğine dikkat çekerek ,”Malatya kuşatılmış. Malatya neyle kuşatılmış? Yolsuzlukla, kandırılmışlıkla ve yoksullukla kuşatılmış. Ama Malatya'yı bir çevre yoluyla kuşatamadık" dedi.

Seçim çalışmalarında esnaf  gezilerine ve vatandaş sohbetlerine ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları,  yapılan istişarelerde  Malatyalıların  iktidara verdikleri oy desteğinin karşılığı olan hizmetleri alamadıkları yönünde şikayetler aldıklarını vurgu yaptılar. MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu,  Malatyalının hizmetlerle ilgili buruk ve mahcup olduklarınıda   ifade ederek, "Esnafımızı gezmek için yollara düştük. Hakikaten her çaldığımız kapıda bir buruk selam, bir buruk gönül bulduk. Malatya kuşatılmış. Malatya neyle kuşatılmış?Yolsuzlukla, kandırılmışlıkla ve yoksullukla kuşatılmış. Ama Malatya'yı bir çevre yoluyla kuşatamadık.  Üzülerek öğrendik ki çevre yolu ihalesi iptal edilmiş. Buna inanamıyor insan.Bu kadar mı yalan söylenilir? bu kadar mı profesyonelce söylenir. İnanın Malatyalı başka bir şehre gittiği vakit mahcup oluyor. Şehirleşme noktasında, çevre yolunun olmaması durumundan dolayı. Böyle bir Malatya'yı hak etmiyoruz. Böyle bir Malatya'yı şuan siyasi ve idari anlamda yönetenlerde hak etmiyor. 1 Kasımda inşallah çevre yolunu yapamayan, hızlı trende yalan söyleyen, görme engeli vatandaşlarımızın geleceğini karartan , sandık başında memuremizi tokatlayan, pazarda köylüden 10-20 liralık eşya alıp oyunu isteyen, gençlerimizi kahve köşelerine mahkum eden, böyle milletvekilleri olan bir Malatya istemiyoruz.  Esnafımız siftah yapmadan kapatıyor. Malatya inşallah bu dayatmaya karşı çıkacaktır. “şeklinde konuştu.

KÖTÜ KOKULARA  MAHKUM EDİLEN ŞAHNAHAN

Şahnahan’daki  seçim çalışmalarını da değerlendiren MHP Adayı  Kazancıoğlu, Şahnahan’nın kötü kokulu bir ortamda yaşamaya mahkum elidİğini belirtip, “Şahnahan ‘da idim, Şahnahan daki kokudan oturulamıyor.  Sen Şahnahanda ki kokuyu bitirememişsin. Türkiyede ki kötü kokuları nasıl gidereceksin. Yazıklar olsun. Ama yinede Malatyalı hemşerilerime diyorum ki; gönüllerini ferah tutsunlar, umutlarını kırmasınlar çünkü biz geliyoruz. Biz inşallah derman olacağız. Onlarla beraber olacağız. "dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız