SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Lider Şehir Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir başkan adayı Ahmet Çakır'ın Akpınar'daki seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Açılışa ve diğer seçim faaliyetlerine  ilişkin olarak partinin basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın, Akpınar’daki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

Seçim bürosunun açılışına AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ile partililer katıldı. 

“HER EV, HER DÜKKAN AK PARTİ SEÇİM MERKEZİ GİBİ ÇALIŞIYOR”

Seçim Bürosunun açılışında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Akpınar’da ak bir seçim merkezi açıyoruz” dedi. Malatya’da her dükkanın, her evin AK Parti seçim merkezi gibi çalıştığını ifade eden Çalık, “Vatandaşlarımız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla, her mahalle, her ev seçim koordinasyon merkezi gibi çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde milletimiz bizi 11 yıldır sırtında taşıdı. Bizde milletimizi başımızın üzerinde taşımaktan onur ve gurur duyduk” diye konuştu. 

“BİZ LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ”

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Malatya gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Tüfenkçi, AK Parti’nin millete hizmet ederek bugünlere geldiğini kaydederek, “Biz 30 Mart yerel seçimlerinde medeniyet tarihimizden adlığımız güçle, bu kutlu yolculuğa çıkıyoruz. Biz milletten aldığımız güçle, haktan aldığımız güçle biz bu yola, bismillah deyip, çıktık. Biz 2001 yılında çıktığımız bu yolda, milletimize hizmet ederek, bugünlere geldik. Biz bugünün siyasetçileri, muhalefet, yavru muhalefet gibi laf üretmiyoruz. Biz eserler üreterek geldik. Biz insanlara hizmet ederek, insan odaklı çalışarak, bugünlere geldik” ifadelerini kullandı. 

“MİLLETİMİZE HİZMET YAPIYORUZ, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda millete hizmet yaptıklarını belirten Tüfenkçi, şunları söyledi: “Biz onca karalamalara, iftiralara ve manşetlere rağmen biz halkımıza ve hakkımıza güvendik. Sizler sayesinde dimdik ayakta kaldık. Eğer birileri 17 Aralık’ta bu millete operasyon yapmaya kalkıyorsa, millete siyaset mühendisliğini göstermeye çalışıyorsa, elbette ki bu milletinde buna karşı verecek bir cevabı vardır. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında hizmet yapmaktan onur duyuyoruz. Liderimizle övünüyoruz. Biz Başbakanımızın arkasına sığınmıyoruz. Onun çizdiği yolda milletimize hizmet yapıyoruz. Hizmet yapmaya da devam edeceğiz.”

“MALATYA BÖLGENİN LİDER ŞEHRİ OLACAK”

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’yı geleceğe milletle beraber taşıyacaklarını söyledi. 

Daha sağlıklı büyüyen ve gelişen bir Malatya oluşturacaklarını ifade eden Çakır, “Malatya’yı bölgenin lider şehri yapacağız” dedi. Çakır, Malatya’da 5 yılda önemli projelere imza attıklarını anımsatarak, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır hizmetlerle, Malatya’nın büyükşehre en iyi şekilde hazırlandığını dile getirdi. Malatya’yı, Türkiye’de örnek şehir haline dönüştüreceklerini kaydeden Çakır, geleceğin Malatya’sını şekillendireceklerini belirtti."

"Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, çevreyle ilgili yaptıkları çalışmalarla Türkiye’de birinci olduklarını söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve partililerle birlikte Cirikpınar Mahallesi sakinleriyle biraya geldi. Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, millettin AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetleri yakından gördüğünü söyledi.

Bazı kesimlerin yapılan hizmetleri görmek istemediğini ifade eden Çakır, “Bazıları kulağı vardır duymaz, gözü vardır görmez, dili vardır söylemez. Ama halkımız bu hizmetleri net bir şekilde görüyor. Çünkü bu hizmetler halk için yapılıyor” dedi.

“ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Çakır, Malatya’nın her bölgesinde çalışma yaptıklarını kaydederek, Doğu-Batı, Kuzey-Güney, Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini söyledi. 

Büyükşehir olan Malatya’yı daha sağlıklı planlayacaklarını belirten Çakır, Malatya’nın daha sağlıklı büyüyen bir şehir haline geleceğini ifade etti. Beydağı eteklerinin yapılaşmasına hız vereceklerine dikkat çeken Çakır, yeşil ve ağaçlandırma çalışmasına ayrı bir önem vereceklerini dile getirdi.

Çakır, Malatya’da 5 yılda örnek çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “En çok pil toplayan ikinci şehir olduk. 3,2 ton pil topladık. Çevreye ciddi zarar veren katı atık yağları, düzenlediğimiz kampanya ile topladık. Çevre için önemli yatırımlar yaptık. Çevrede Türkiye birincisi olduk. Bir çevre projesi olan trambüs projesini hayata geçiriyoruz. Çöp sahasını ağaçlandırdık ve sağlıklı bir ortam haline getirdik. Ve oradan enerji üretir hale geldik. Düzenli bertaraf tesisini hayata geçirdik” şeklinde konuştu. 

“PROJELERİMİZİ HALKIMIZA AÇIKLAYACAĞIZ”

Malatya’da büyükşehir ile birlikte yapacakları projeleri vatandaşlara açıklayacaklarını belirten Çakır, “Halkımıza kulak vererek, projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadesini kullandı. Çakır, AK Parti’nin felsefesinde “halkla beraber yönetim” anlayışının olduğuna dikkat çeken Çakır, “Bizim için insana hizmet vardır. AK Parti’nin felsefesi ve hedefleri doğrultusunda hizmetlerimizi artırarak, sürdüreceğiz” dedi. 

“SOSYAL BELEDİYECİLİK DAHA ÖN PLANA ÇIKACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Türkiye’de AK Parti belediyeciliğinin yeni bir farklılığının görüldüğünü kaydetti.

Sosyal belediyeciliğin AK Parti belediyeciliğinde en güzel şekilde uygulandığına dikkat çeken Gürkan, sosyal belediyeciliğin ilerleyen süreçte daha fazla ön plana çıkacağını söyledi.  Gürkan, büyükşehir ile birlikte ortak projelere imza atacaklarını ifade ederek, “Sayın Ahmet Çakır’ın yaptığı hizmetler, Malatya’yı farklı bir konuma getirdi. Bugün Beylerderesi’nden girildiği zaman ışıldayan bir şehir görüyorsunuz. Herkes pırıl pırıl sokak ve caddelerle karşılaşıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de, Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi Belediyesi el ele vererek, ortaklaşa projeler üretip, daha güzel hizmetler vereceğiz” diye konuştu. Büyükşehir ile birlikte Malatya’da büyük bir sinerji oluşacağına dikkat çeken Gürkan, oluşan sinerjinin Malatya’yı tarihinde hak ettiği yere ulaştıracağını kaydetti. 

“BU NURU KİMSE SÖNDÜREMEYECEK”

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, ülke üzerinde oyun oynamak isteyenlerin başarılı olamayacaklarını ifade ederek, “Bazı kesimler, bizlerin ve sizlerin önünü kesmek istiyor. Onlar biliyorlar ki, bu azim, bu dirayet ve bu inanç sizde olduğu sürece ne sizlerin, ne bizlerin ne de Başbakanımızın önünü kesebilirler. Onlar ortaya çıkan nuru söndürmeye çalışıyorlar. Ama güçleri yetmeyecek” dedi."

"AK PARTİ’NİN DAVASI HALKA HİZMET DAVASIDIR

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, AK Parti’nin yaptığı siyasetin hiçbir zaman makam siyaseti olmadığını, tüm etnik grupları ve tüm farklılıkları tek bir çatı altında toplamaya çalıştığını söyledi.

Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ile birlikte Yeşilyurt Belediye Meclis üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti davasının bir makam davası değil, Hakk’a ve halka hizmet davası olduğunu ifade etti. Tüfenkçi, ‘‘Malatya büyükşehir oldu, 13 ilçe ve bir büyükşehir. AK kadrolar olarak temeli sağlam atacağız, hedefi doğru çizeceğiz ve sizlerle beraber Malatya'yı zirvelere taşıyacağız. Bu kutlu yürüyüşümüzde gece gündüz demeden 24 saat esasına göre kapı kapı dolaşmalarımızı hızlandıracağız.’’ dedi.

Tüfenkçi sözlerine şöyle devam etti: “30 Mart, yerel seçimlerin çok ötesine geçti. 12 yıldır çok çeşitli engellemelere rağmen, frenlemelere rağmen biz hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Suyu bulandırmak ve o suda balık tutmak isteyenler var. Bu millet hiçbir oyuna bugüne kadar izin vermedi. Hiç kimsenin millet üzerinde yapmak istediği oyunlar bugüne kadar tutmadı. Allah’ın izniyle bundan sonrada tutmayacak. Biz bunun karşısında hizmetimizle olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. 

‘‘PARTİMİZİN OYLARINI ARTTIRMAK BOYNUMUZUN BORCU’’

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır da konuşmasında,30 Mart tarihine kadar ki seçim sürecini daha tempolu geçirmek gerektiğini söyledi. Çakır, ‘‘AK Parti’nin bugüne kadar Malatya’da almış olduğu oyları bu dönem daha da yukarı çıkarmak bizim boynumuzun borcu. Tempoyu her geçen gün arttırıp sahaya hâkim olmamız gerekiyor.  Bu güne kadar Ak Parti oylarını yükseltti bunun bu dönemde en yüksek oyu alacağız.’’ diye konuştu. 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ise, 30 Mart’ın hem Yeşilyurt hem de Türkiye için milat olacağını söyleyerek projeleri ve çalışmaları hakkında katılımcılarla değerlendirmelerde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız