SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Lobisi Olarak.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:28
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, “Karadenizlilerin Ankara’daki lobi etkinliğini, biz de Malatyalılar lobisi olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

Avşar Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yıldız, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

Dernek Başkan Yardımcısı Asım Aydoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan basın açıklamasına; Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğan ve Ankara Kuluncaklılar Derneği Başkanı Mahmut Aslan ile bası sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Ankara’da 21 Malatyalı derneğin bir araya gelmesi ile oluşturulan derneklerinin genel kurulunda işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlıktan çekilip başkan yardımcısı olan Yakup Demir’e teşekkür etti.

Ankara Malatyalılar Derneği olarak Malatya Eğitim Vakfı (MEV) kanalıyla burs verdiklerini söyleyen Başkan Yıldız, “Karadenizlilerin Ankara’daki lobi etkinliğini, biz de Malatyalılar lobisi olarak gerçekleştireceğiz” diyerek, Ankara’da Malatya milletvekilleri ve bürokratlarla ile proje bazında değil de ihtiyaç bazında güç birliği içerisinde olduklarını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız