SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Maçından Sonra Bitmiştir.."

0
Güncellendi - 2017-05-23 17:21:11
A- A+ PAYLAŞ

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, takımın başına gelecek yeni kulüp başkanına yaptığı öneride “Kesinlikle önce transferi yapsınlar. Ondan sonra teknik direktörü getirsinler. Biz teknik direktörlerin ağzına baktıkça 2 sezondur bu hatayı yapıyoruz” dedi.

Mavi-lacivertli kulüpte Müslüm Susar ve Nilay Ateşoğulları'nın başkanlık yarışı yapacağı kongre öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan mevcut başkan Sedat Sözlü, tekrar aday olmayacağını net bir dille açıkladı. Çoğunluk sağlanamayacağı gerekçesiyle kongrenin 30 Mayıs'a erteleneceğini tahmin ettiğini aktaran Başkan Sözlü, kulübün başına geçecek yeni başkana şu önerilerde bulundu:

“2 senedir önce teknik direktörleri getirdim kulübe, onların yönlendirmeleriyle transfer yaptım. Yeni başkanlara tavsiyem önce transferleri yapsınlar, sonra teknik direktörü getirsinler. Biz zaten teknik direktörlerin ağzına baktıkça bu hatayı yapıyoruz 2 sezondur. Bu sezon gelmeyi düşünmüyorum ama diyelim geldim, ben de olsam kesinlikle önce transferi yaparım sonra teknik direktörü getiririm. Ama gelmeyeceğim. Malatya maçından sonra bitmiştir benim için.”

Adana, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız