SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Malatya.. Bulunmaz Eşin'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, iki yıl önce şiddet görüntüleri ile gündeme gelen Malatya 0-6 yaş Sevgi Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

İnceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, daha önce şiddet görüntüleri ile gündeme gelen 0-6 yaş Sevgi Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Çocukların sevgi gösterileri ile karşılaşan Çubukçu, yoğun istek üzerine yaz boz tahtasına araba ve gülen adam resimleri çizdi. Çocukların sarf ettiği cümleler karşısında zaman zaman gülen Bakan Çubukçu'ya, Ümran isimli kız çocuğundan ilginç bir talep geldi.

Çubukçu, soyadından etkilenerek kendisinden
çubuk kraker isteyen küçük kıza, "Benim evimde gerçekten çubuk kraker var mıdır?" diye sordu. Küçük Ümran da "Evet" yanıtını verdi.

BİRLİKTE TÜRKÜ..
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, ziyaret ettiği yetiştirme yurdunda da saz çalan gençlere eşlik edip türkü söyledi.

Malatya Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Muhammed Hanifi Altan isimli genç ile birlikte 'Malatya Malatya' türküsünü, Sezer Taştan adlı genç ile birlikte de 'Gesi Bağları' adlı türküyü söyledi.

Çubukçu, daha sonra bir süre sohbet ettiği gençlerin sorunlarını dinledi.

EL ÖPTÜ..
Çubukçu, Malatya Huzurevi'nde kalan yaşlıları da ziyaret etti. Bakan Çubukçu, huzurevlerindeki yaşlıların Babalar Günü'nü bir gün önceden kutladı.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, beraberindeki AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mücahit Fındıklı ile Malatya Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi'nde kalan yaşlılarla sohbet eden Bakan Çubukçu, yaşlıların ellerini öperek, Babalar Günü'nü kutladı. Huzurevi sakinlerinden Ömer Baykara'nın yaptığı boncuk kolyelerden satın alan Bakan Çubukçu, daha sonra vedalaşarak huzurevinden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız