SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Marka Bir Şehrimiz"

0
Güncellendi - 2019-04-18 20:58:12
A- A+ PAYLAŞ

Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş, HSK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, HSK Üyesi Mehmet Ademoğlu ve beraberlerindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ilk olarak konuşan Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Türkiye genelinde güzel bir oy oranıyla seçildiğini belirterek, “Belediyecilik Sayın Başkan için yeni bir hadise değil. Battalgazi Belediyesi’nde yaptığı hizmetler ortada. Büyükşehir Belediyesi’nde de bu güzel hizmetleri yapacağından eminiz. Malatya marka bir şehrimiz, yakın zamanda Dünya markası haline gelecektir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 58 cezaevinin katılımıyla Malatya’da güzel bir organizasyona imza atıldığını söyledi.

Malatya’nın fuarlar şehri olacağına dikkat çeken Başkan Gürkan, “Malatya mazisine layık istikbale hazırlanacak. Biz Malatya’yı tarif ederken medeniyetin başladığı yer diyoruz. Türk İslam Tarihi adına Malatya’yı değerlendirdiğimiz zaman, Anadolu’yu Anayurt yapan medeniyetler merkezi, destan şehri olarak anıyoruz. Biz de bundan sonra güzel destanlar yazmak için çalışacağız. Şehrimizi değerleriyle yönetmenin gayreti içinde olacağız. Tekrar bu ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu’nun güzide şehri Malatya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten HSK Üyesi Mehmet Ademoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel bir misafirperverlik örneği sergiliyor. Biz memnun ve mutlu olduk. Başkanıma yeni görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    Başkan belediye personelinde senin şoförlüğünü yapacak çok kimse var.Emekli olmuş birine belediye bütçesinden para vererek neden şoförlük yaptırıyorsunuz.Bu borç batağında dediniz ya tasarruf zamanı diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekliye az maaş veriyorum sigortasını yatırmıyorum. Yeterlimi?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    BAŞKANIM BELEDİYE MASKİ İÇİN ATTIĞINIZ ADIMDAN VAZ GEÇMEYİN BELEDİYEDE MÜDÜRLER SİZİN ARAÇLARLA İLE KÖYLERE GİDİP YUMURTA TEREYAĞI YOĞURT ALIYORLAR İSTERSENİZ İSİM VERİRİM YL ASVALT ŞUBESİ DEVAMIDA VAR KANITIDA
    0
    0
    Yanıtla
  • O yumurtalar tereyağları yoğurtlar boğazlarında kalsın evladım.
    0
    0
    Yanıtla