SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Marka Değer Yakaladı"

0
Güncellendi - 2016-02-01 18:20:06
A- A+ PAYLAŞ

  • Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Karaciğer naklinde Malatya, Avrupa’da en iyi noktaya gelerek, marka değer yakaladı” dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Sağlıkta Gelecek Vizyonu toplantısında İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi hakkında konuştu.

Ankara'da gerçekleştirilen "Sağlıkta Gelecek Vizyonu" toplantısında sağlık muhabirleri gazete, ajans ve televizyonların haber müdürleri ile bir araya gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin sağlıkta dönüşüm programı ile birlikte çok önemli bir dönüşümü başardığını söyledi. Sağlık turizminde 29 bölge olduğunu anlatan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, buraların güçlü bölgeler haline getirileceğini kaydetti.

Küçük illerden sevklerin sağlık bölgesine olacağını belirten Müezzinoğlu, bu bağlamda açılışı yapılan İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi’nin de önemine değindi. Müezzinoğlu, “Bundan 10 yıl önce herkesin Ankara'ya, İstanbul'a geldiği bir yapıyı değil, bölgesinde sağlık sorunlarını çözebildiği bir yapıyı güçlendiriyoruz. Sağlık turizminde ise burada bölgelere stratejik roller planlıyoruz. Geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya'da karaciğer nakliyle ilgili yenilenen ve genişletilen merkezin açılışı yapıldı. Karaciğer naklinde Malatya, Avrupa'da en iyi noktaya gelerek marka değer yakaladı” diye konuştu.

Müezzinoğlu, marka değerini yakalayan yapıyı çok daha güçlü hale getireceklerini ve yeni marka değeri yakalayabilen bölgeleri oluşturacaklarını söyleyerek, "Bu bölgelerde özel sektör ve üniversitelerimiz ile birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Esnaf (8 yıl önce)
    İnşallah
    0
    0
    Yanıtla