SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Masterler Takımı Elendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:54
Malatya Masterler Takımı Elendi
A- A+ PAYLAŞ
 
International Masterler Futbol Turnuvası'na katılan Malatya Masterler Futbol takımı yarı finalde Galatasaray Masterler futbol takımına 2-0 yenilerek elendi. 
 
Antalya Topkapı Kremlin Otel'in sahasında gerçekleştirilen International Masterler Futbol Futbol organizasyona katılan Malatya Masterler Futbol takımı, Şerif Fırat, Deniz Şanlı, Hakan Çalışkan, Sinan Alkış, Muhsin adem Cihangir, İsmail, Kürşat, Ergün, Özcan, Yüksel, Erkan ile mücadele etti. Malatya Masterler takımı, turnuvada Kıbrıs Lefkoşa Masterler Futbol Takımı ile 3-3,Konya Masterler Futbol takımını 2-0, Akhisar Masterler Futbol Takımını 3-2 yenerek yarı finale yükseldi yarı finalde Galatasaraya Masterler futbol takımına 2-0 yenilerek elendi. Turnuvayla ilgili bir açıklama yapan Malatya Masterler Futbol Takımı Kaptanı Şerif Fırat, "12-15 Nisan tarihleri arasında Antalyaspor Masterları tarafından organizasyonu yapılan İnternational Masterler Futbol Turnuvası'na 32 takım katıldı. 8 grup'dan oluştu ve turnuvada Malatya'yı en iyi şekilde temsil ettik.  International Masterler Futbol Turnuvası'na Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Konyaspor, Kayserispor, Malatyaspor, Sakaryaspor, Antalyaspor, Afyonspor, Marmarisspor, Foçaspor ve Akhisar,Lefkoşe, Ankara, Tokat, Niğde gibi 32 Master futbol takımları katıldı. 
 
Bu turnuvada yeni dostluklar edindik. Bundan sonraki hedefimiz Malatyamız'daki diğer eski futbolcu arkadaşlarımızı da aramıza katarak daha iyi dereceler yapacağımıza inanıyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız