SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Memleketim Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:48:13
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-off'ta Muğla ekibi Fethiyespor’un teknik direktörü Mustafa Ceviz, Fethiyespor ve Yeni Malatyaspor’un sezon başından buyana PTT 1. Lig hedeflerinin olduğunu hatırlatarak, zorlu mücadeleden galip ayrılıp, finale kalmak istediklerini söyledi. 

Ceviz, PTT 1. Lig hedefi olan 2 takımın mücadelesinin zevkli ve çekişmeli geçeceğini ifade ederek, “Öncelikle gerçekten final oynamayı hak eden iki takımın karşılaşması olacak. Biz aslında gruptan direk çıkmayı hedeflemiştik. Son haftalara kadarda bu mücadelemizi sürdürdük. Ancak bazı maçlarda aldığımız istemediğimiz sonuçlar bizi Play-off’a itti. Yeni Malatyaspor’da tecrübeli oyuncularıyla grubunda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyordu. Yeni Malatyaspor gerçekten kaliteli bir kadroya sahip. Play-off’ta da Tepecikspor’u eleyerek, yarı finale kalmayı başardılar. Bizde İnegölspor karşısında iyi bir futbolla galip geldik. Sezon başından beri PTT 1. Lig'e çıkma hedefiyle mücadele edecek olan iki takımın mücadelesinin zevkli ve heyecanlı geçeceği kanaatindeyim” dedi.

Teknik direktör Mustafa Ceviz, zorlu karşılaşmayı galip tamamlayıp, finale kalmak istediklerini kaydederek, “Futbolda bu tür karşılaşmalar, tesadüfler ve eşleşmeler olabiliyor. Malatya benim memleketim. Ancak bizler profesyonel insanlarız. Fethiyespor olarak ciddi beklentilerimiz var. Bu bilinçle sahaya kazanmak için çıkacağız. Dostluk ve centilmenlik içinde geçecek bir karşılaşma olacak. İyi oynayan ve hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olsun” şeklinde konuştu.

Play-off müsabakalarında elenmenin takımlar için dünyanın sonu olmadığını belirten Ceviz, “Play-off’lar dünyanın sonu değil. Teknik adamlar ve futbolcular kariyerlerinde böyle birçok maça çıkıyor. Önemli olan bu maçları dünyanın sonu olarak görmemek ve her şey bitecekmiş gibi lanse etmemektir. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Ben Play-off’ta şampiyonluk iddiası devam eden bütün takımlara başarılar dilerim. İnşallah Play-off’un en iyi takımı, en iyi futbol oynayan takımı PTT 1. Lig vizesini alır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız