SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Merkezli 13 İlde  FETÖ Operasyonu : 34 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-07-18 16:12:02
Malatya Merkezli 13 İlde  FETÖ Operasyonu : 34 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 13 ilde  FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda Hava Kuvvetlerinde görevli 34 astsubay gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ilişkin soruşturması kapsamında Malatya merkezli 13 ilde örgütün TSK mensuplarının mahrem yapılanma tarafından kontörlü ve ankesörlü telefonlarla ardışık aranarak irtibat sağlamalarına yönelik yapılan çalışma neticesinde olan Hava Kuvvetlerinde görevli bulunan 1’i yüzbaşı 41’i astsubay  olmak üzere 42 şüpheli hakkında gözaltı karara çıkartıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Malatya merkez olmak üzere  Ankara, İzmir, Sakarya, Muğla, Adana, Eskişehir,  Konya, Kayseri, Balıkesir, Kilis, Amasya, Elazığ'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.  Operasyonda 34 astsubay rütbesindeki askeri personel gözaltına alınırken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Burhan Karaduman / Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız