SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Mersin Grubunda

A- A+ PAYLAŞ

2008 - 2009 Sezonu Bayanlar 2. Ligi Play - off müsabakaları Bolu , Sakarya (Karasu) ve Mersin grup merkezlerinde 21- 24 Mayıs 2009 tarihinde oynanacak. Malatya Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Mersin grubunda mücadele edecek.

Bolu ve Sakarya' da 4 'er takımlı, Mersin'de 3 takımlı olmak üzere toplam 11 takımın katılacağı Play - off müsabakaları sonunda 3 takım Bayanlar 1. Ligi'ne çıkacak. Her üç grupta, grup ikincisi olan takımların daha sonra oynayacakları ekstra play - off müsabakaları sonunda birinci olan takım 1. Lig'e çıkacak 4. takım olacak. 2009 - 2010 Sezonunda Bayanlar 1. Ligi 12 takımla oynanacak.

Malatya Gençlik ve Spor Bayan futbol takımı 21-23 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de oynanacak C grubunda mücadele edecek. Grupta Malatya'nın dışındaki iki takım Gaziantep Gazikentspor ile Antalyaspor.

Play - off müsabakalarının teknik toplantısı ve fikstür çekimi 20 Mayıs 2009 tarihinde grup merkezlerinde yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız