SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya-Mersin Otobüsü Devrildi, 2 Ölü, 35 yaralı

A- A+ PAYLAŞ

OSMANİYE'de, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak devrilen yolcu otobüsündeki yolculardan 2'si yaşamını yitirdi, 35 kişi de yaralandı.

Kaza Cumartesi sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Osmaniye-Adana karayolunun 15'nci kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan Mersin'e gitmekte olduğu öğrenilen bir Malatya firmasına ait Mehmet Ayhan (60) yönetimindeki 44 FV 999 plakalı yolcu otobüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda Mustafabeyli Beldesi yakınlarında virajı alamayarak devrildi. Takla atarak şarampole yuvarlanan otobüsteki yolculardan Duran Destegül (62) ile Fatma Şahin (70) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 35 kişinin adları ise şöyle:

"Otobüs şoförü Mehmet Ayhan, Melek Iskar, Lütfi Isgar (74), Berk Isgar (5), İldeniz Aslan (23), İzzet Yaylar (24), Ali Öz (21), Hüseyin Bozkurt (57), Cihan Özen (21), Hüseyin Aslan (58), Canan Demirsoy (17), Ufuk Deniz (20), Gürsel Çavuş (6), Selma Çavuş (25), Mehmet Çolak (54), Songül Demirsoy (39), Vahap Bozkurt (30), Ayhan Kibriş, Elif Kurnaz (80), Mustafa Gökdal (32), Hiban Can (39), Yeter Sadak (51), Fatma Aslan (52), Hasan Kurnaz, Mustafa ve Aslı Göktan, Aslı Kander (25), Yücel Şükür, Halil Kocalı (24), Bayram Kakaç (44), Nazlı Gül Çavuş (1), Canan Can (20), Hüseyin Şen (46), Hakan Karabaş (36), Öktem Ceylan."

Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan bazıları, otobüs şoförünü suçlayarak, aşırı hız yaptığını, bu nedenle virajı alamayarak otobüsün devrilip, takla attığını öne sürdü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız