SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Milletvekilinden İkramdır..

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin sanatçı milletvekili Osman Yağmurdereli, milletvekili kaydını yaptırdı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, kayıt esnasında elleriyle Yağmurdereli'ye kayısı yedirdiler.

TBMM'de yarınki yemin töreni öncesi milletvekili kayıtları devam ediyor. Bugün öğle saatlerinde, Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak ile TBMM'ye gelen AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, vekil kaydını yaptırdı. Bakan Özak'ın "Osman'ı ilkokula da elinden tutup ben başlatmıştım. Şimdi de milletvekili kaydına getirdim" diye takıldığı Yağmurdereli, sempatik hareketleriyle dikkat çekti. Yağmurdereli'ye kayıt sırasında, gazetecilere kayısı dağıtan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu
tarafından kayısı ikram edildi. Yağmurdereli'nin parmak izi verdiği için kayısıyı tutamaması üzerine, Bakan Özak ve Aslanoğlu, elleriyle Yağmurdereli'ye kayısı yedirdi.

ÇALIK ABLASI VE OĞULLARIYLA GİTTİ..
Öte yandan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kayıt yaptırmak üzere Meclis'e 2 oğlu ve ablasıyla birlikte geldi. Kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra çiçeği burnunda Milletvekili Çalık'ı ilk kutlayanlar çocukları Barış ve Berk Çalık ile ablası Fethiye Ersan oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız