SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Modern Bir Merkeze Kavuşacak"

0
Güncellendi - 2016-04-19 22:23:38
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcıları Ömer Dağdeviren ve Dr. M. Şamil Horasanlı tarafından inşaat alanında karşılanan Vali Kamçı, inşaat alanını gezerek incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından Vali Yardımcısı Dağdeviren ve Horasanlı ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürlüğü Yatırım İzleme Müdür Vekili Mehmet Çolak, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Şahin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp ve Yüklenici Hakan Tahtalı’nın hazır bulunduğu toplantıda inşaat çalışmaları ve proje hakkında detaylı brifing aldı.

Vali Kamçı’ya verilen brifingde, 60.000 M2 lik arazi üzerinde 6.625 M2 inşaat alanı ve 1.656 M2 bina oturma alanının yer aldığı projenin yer tesliminin geçtiğimiz aylarda yapıldığı ve 2017 yılı sonunda tamamlanacağı belirtildi. İnşaatın şu anda radyel temel betonlarının döküldüğü ve bodrum kat perde çalışmalarının devam ettiği dile getirildi.

Projede Açık ve Kapalı Ambarlar, Helikopter pisti vb. tesislerin yer aldığı, binanın bodrum, zemin ve 2 kattan oluştuğu belirtildi.

Vali Kamçı, inceleme ve brifing sonrası yaptığı açıklamada, "Bina tamamlandığında 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tek çatı altında toplanmış olacak ve konumu itibari ile de karayolu, demiryolu ve havayoluna ulaşım kolaylığının olduğu bir alanda yer almasının da büyük bir avantaj. Proje tamamlandığında ilimize hizmet verecek modern bir merkeze kavuşmuş olacağız.” dedi.

Bülten

b

b1

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (8 yıl önce)
    2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya geldiğin de ona yaranmak için bu alana annesi hatırasına TENZİLE ERDOĞAN HATIRA ORMANI yapılmıştı. Demek ki Malatya da her iş göstermelik Yine bir orman alanı yok edilmiş yine siyaseten yaranmışlık yapılmış İnşallah Valilik ve B.şehir Belediye Bşk.Yeşilyurt Belediye Bşk AKP il başkanı ve AKP Vekiller bu işe bir açıklık getirir Uyan Malatya
    0
    0
    Yanıtla