SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Motosiklet Yarışları Pazar Günü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Motosiklet İl Temsilciliği tarafından organize edilen 4. Drag Motosiklet Yarışmaları 29 Mayıs Pazar günü İnönü Caddesi üzerinde yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz; Motosiklet İl Temsilciliği faaliyet programındaki motosiklet yarışlarının, Pazar günü 09.00'dan itibaren Dede Korkut Parkı (İstasyon Virajı) ile İnönü Caddesi ile ve Sümerbank Fabrikası arasındaki yol güzergahında yapılacağını açıkladı.

Bayansalduz; 6 kategorideki yarışların 1. kategorisinde 100-150 cc, 2. kategorisinde 200- 350 cc, 3. kategorisinde 600 cc, 4. kategorisinde 750 cc, 5. kategoride 900- 1000 cc, 6. kategorisinde ise 1300 cc Süper motor hacmine sahip motosikletlerin mücadele edeceğini bildirdi.

İl Müdürü, yarışmalara 2005 yılı vizesine sahip lisanslı yarışçıların katılabileceklerini, ilk 3'e girenlere çeşitli ödüller verileceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız