SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Muhteşemdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:22:24
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara mitinginde Perşembe günkü Malatya mitingine de değinerek, "Malatya'da muhteşem bir kucaklama yaşadık" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında mitinglerine devam ediyor. Ankara Etlik Antares AVM önünde gerçekleştirilen mitingde halka seslenen Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin dünya mazlumlarının, barışın, kardeşliğin, adaletin, dayanışmanın başkenti Ankara. Seni bugün bir kez daha hasretle, muhabbetle selamlıyorum Ankara. Senin bütün ilçelerini selamlıyorum, bütün semtlerini, caddelerini, sokaklarını selamlıyorum. 80 vilayetten gelip Ankaralı olan tüm Ankaralı kardeşlerimi selamlıyorum. Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerini bir kez daha yad ediyorum. Abdülhakim Arvasi, Taceddin-i Veli Hazretleri'ne bir kez daha hürmetlerimi iletiyorum. Gazi Mustafa Kemal'i, şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha anıyorum. Ankara, biz seninle iftihar ediyoruz. Artık 80 vilayete elini uzattığın için seninle iftihar ediyoruz. Dünya başkentleri içinde itibarlı yerin olduğu için seninle iftihar ediyoruz. Ankara, sen Gazze'nin yanında dimdik duruyorsun. Sen, mazlumların yanında sarsılmadan duruyorsun. Sen, Suriyeli gariplere sahip çıkıyorsun, Türkmen kardeşlerine güç veriyorsun işte onun için seninle iftihar ediyoruz Ankara. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim Ankara'yı, kardeşliğimizi, dayanışmamızı yol arkadaşlığımızı daim eylesin" ifadelerini kullandı.

"10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi inşallah ülkemiz, milletimiz için tüm dost ve kardeş halkları için hayırlı olsun" diyen Erdoğan, "Artık son bir güne giriyoruz. Büyük güne o büyük dönüm noktasına bir gün kaldı. 5 Temmuz'da Samsun'dan yola çıktık. 80 vilayetimizde ilçelerimizde mitingler yaptık. Şu anda 27. il mitingimizi yapıyorum. İlçelerle beraber 40. yarın inşallah 41 kere maşallah diyeceğiz. Malatya'da muhteşem bir kucaklama yaşadık. Gaziantep'te bu saatlerde muhteşem bir kucaklaşma yaşadık. Kayseri'de yüz bini aşan muhteşem bir iştirakla bir aradaydık. Şimdi Ankara'dayız gözün alabildiğinde artık yüz binleri kucaklıyoruz. Yarın Konya. Konya'da İnşallah bu süreci noktalıyoruz. Buradan Ankara'ya coşku, heyecan ahde vefanız için teşekkür ediyorum. Bu davaya, kardeşlerime sahip çıktıkları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Pazar günü inşallah milletimiz sandığa gidiyor. Tarihinde ilk kez doğrudan doğruya Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanını millet tayin ediyor. Allah'ın izniyle, sizlerin takdiriyle Pazar günü akşam milletin kendi oylarıyla seçtiği ilk Cumhurbaşkanı belli oluyor" diye konuştu.

Vatandaşlara, "Pazar gününe hazır mıyız, Yeni Türkiye'ye evet mi Ankara? Öncü Türkiye'ye evet mi Ankara? evet. Milletin adayına oy veriyor muyuz Ankara? Kim o aday" diye seslenen Erdoğan'a mitingde bulunanlar 'Evet' ve 'Recep Tayyip Erdoğan' cevabını verdi.

O sırada, kameralara 'Ekmek için Ekmeleddin, zeytin için Kılıçdaroğlu, püskevit için Bahçeli, kaçak sigara için Demirtaş, vatan için Recep Tayyip Erdoğan' pankartları yansıdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız