SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Muşlular Derneği Açıldı

0
Güncellendi - 2016-02-21 16:27:48
Malatya Muşlular Derneği Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Muşlular Derneği Malatya’da düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Malatya’da yaşayan birçok Muşlu katıldı.

Dabakhane Mahallesi Işık Han’da açılan Muşlular Derneği’nin açılışına Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Kızılay Muş Şube Başkanı ve Türk Kızılayı Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Koç , HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ile Muşlular katıldı.

Malatya Muşlular Dernek Başkanı Hikmet İbiş, açılışa katılan herkese teşekkür ederek Muşlular Derneği’nin Malatya’da bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Muş Kızılay Şube Başkanı Cengiz Koç ise Malatya’da kurumsal bir çatı altında Muşluların birleşmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

MUŞLULAR DERNEĞİ AÇILDI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

Muşlu olan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise konuşmasında, “Anadoluyu Anayurt yapan bu topraklara Muş ile Malatya birbirine benzeyen şehirlerdir” diye konuştu. Hem nufüs hem de yapı itibariyle iki şehrinde birbirine benzediğini ifade eden Babahanoğlu, “Açılan bu dernek Malatya’nın sivil toplum örgütü kapsamındaki gücüne güç katacaktır” ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile Muşlular Derneği açıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız