SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Mutfağı'na 3. İhale

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da restore edilen Beşkonaklar'daki bir konağın Malatya Mutfağı olarak işletilmesi için üçüncü kez ihale yapıldı.

Restore edilen Beşkonaklar'dan birinin Malatya yemeklerinin yapılacağı lokanta olarak işletilmek kaydıyla yapılan ilk iki ihalenin iptal edilmesini ardından üçüncü ihale yapıldı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü salonunda yapılan ihaleye Zeki Tuna, Hatipoğlu Gıda, Beyaz Saray Lokantası ve Semerkant İşletmesi katıldı.

Açık arttırma usulü ile yapılan ihale sonucunda Hatipoğlu Gıda 20 bin 50 YTL teklif ile en yüksek fiyatı verirken, Semerkant 20 bin YTL, Beyaz Saray Lokantası 19 bin 550 ve Zeki Tuna ise 15 bin YTL fiyat teklifi verdi. İhalenin onaylanmasının ardından geçerlilik kazanacağı belirtildi.
Daha önce yapılan ilk ihale 25 bin YTL'den sonuçlanmış ve kazanın firma ihaleden çekilince ikincisi düzenlenmişti.

Düzenlenen ve Zeki Tuna'nın kazandığı ikinci ihale ise 6 bin 600 YTL'den sonuçlanmıştı. İkinci ihale ise Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Rekabet ortamının sağlanamadığı ve kamu yararı olmadığı" gerekçesiyle iptal edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız