SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Nefes Alacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan açık yüzme havuzu alanına uygulanacak yeni projeye 2009 yılı içerisinde başlanılacağını söyledi.

Fındıklı, konuyla ilgili olarak projeyi Vali Halil İbrahim Daşöz ile değerlendirdiklerini ifade ederek, "Sayın Valimiz projenin hemen başlaması yönünde talimat verdi. Tabi bu biraz da bütçe meselesi. Sayın Valimiz buna hassasiyet gösteriyor. 2009 yılı biliyorsunuz sıkıntılı geçiyor. Proje de çok büyük. Sosyal ve sportif anlamda iyi bir tesis oluşturulacak. 2009 yılı içinde projenin uygulanmasına başlanacak. Ondan sonrada arkası gelecek. Orada sosyal bir olgu oluşturulacak. Malatya'da bir nefes alma yeri olacak" dedi.

Öte yandan Genç Greko-Romen Güreş Milli Takım Kampına katılacak sporcular Ali Koca ve Eşref Öz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Fındıklı, "İki sporcumuz Genç Greko-Romen Güreş Milli Takım Kampına katılacak. Diliyorum ki, sporcularımız kampta iyi bir başarı göstereceklerdir. Takıma seçilmeleri halinde de Ay-Yıldızlı formayı başarıyla taşırlar. Sporcularımızdan iyi bir performans bekliyoruz. Bundan sonra daha çok sporcumuzun bu tür başarılar göstermesini diliyoruz. Bundan sonraki sloganımız, Milli Takım'a daha çok sporcu göndermek. Ben bu kapsamda ailelerimize de çağrıda bulunarak, çocuklarını spora yönlendirmelerini istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız