SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Olarak Örnek Teşkilatlardan Biriyiz"

0
Güncellendi - 2017-10-06 03:28:44
A- A+ PAYLAŞ

Yapılan kongrede AKPattalgazi İlçe başkanlığına tekrar seçilen Osman Güder ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

AKP Battalgazi ilçesi 6. olağan kongresinde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiğini belirten Güder, "Haftasonu 6. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Kongrede bize bu görevi layık gören teşkilatımıza ve sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Özelde Battalgazi'miz için genelde Malatya'mız için elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz.  2019’da yerel ve genel seçimler var. Teşkilat olarak bunun idrakindeyiz. Üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz" dedi.

MALATYA OLARAK ÖRNEK TEŞKİLATLARDAN BİRİYİZ

Battalgazi ilçe teşkilatının tecrübeli ve başarılı bir teşkilat olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise " Battalgazi ilçe teşkilatımızın geçtiğimiz dönemde çok ciddi çalışmaları vardı. Aktif olmaları dinamik olmaları, kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetimiyle olan uyumları başarıyı getiriyor. Teşkilatlarımızın uyumlu olması, partimizin güçlü olması adına çok önemli. Uyumun olduğu yerde istikrar olur, başarı olur, yatırım olur, hizmet olur. Buna hep dikkat ettik. Teşkilatlarımızın da buna dikkat ediyor olması son derece faydalı. Malatya olarak örnek teşkilatlardan biriyiz. Battalgazi teşkilatımızın da buna büyük katkısı var. Teşkilatımızda görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mantık (6 yıl önce)
    Sıra geliyor. Reis den kaçamazsnz.öyle belediyeden üç beş kişiyi ihraç etmekle gerçekleri külleyemezsiniz.Tüm Malatya herşeyi biliyor.Güle güle.
    0
    0
    Yanıtla