SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Ön Sıralarda"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:46
A- A+ PAYLAŞ

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme (TYDD), ödemesi yapılması hakkında tebliğin uygulamaları konusunda toplantı düzenlendi. 

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Salonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Karaca başkanlığında düzenlenen toplantıya Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür Vekili Yücel Yangözgül, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetlerini yürüten şirket yetkilileri ve danışmanları, birlik danışmanları, serbest danışmanlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Ahmet Turan Karaca, “İl olarak bu projede ülkemizde ön sıralardayız. Bu başarıda sizlerin payı çok büyük. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Ancak projenin yürütülmesi sırasında bazı aksaklıkların olduğunu tespit ediyoruz. Bunları gidermemiz lazım. Sizlerden ricam özellikle hizmet götürebileceğiniz kadar üreticiyle sözleşme yapın. İşletme ziyaret sıklığını artırın, çiftçinin yanına sadece gitmiş olmak için gitmeyin, mutlaka bilgi paylaşımında bulunun. Düzenlemeniz gereken defter ve evrakları zamanında düzenleyin. Çalışmalarınızda İl Müdürlüğü olarak sizlere tüm desteği veriyoruz ve vereceğiz. Özellikle üreticilerle toplantı, eğitim gibi bir düzenleme ihtiyacı duyduğunuzda bizler sizlere gereken hem teknik ekip ve hem de malzeme desteği hususunda yardımcı olmaya hazırız. Yeter ki üreticilerimize yararlı olacak faaliyetlerimiz olsun. Bu toplantıyla, yayımlanan yeni tebliğ hükümleri doğrultusunda çalışmalarımızı düzenleyeceğiz. Tebliğ hükümlerine hassasiyetle uyarak yapacağınız çalışmalar ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Toplantıda TYDD İl Proje Koordinatörlerinden Selçuk Birol tarafından yeni tebliğ hükümleri sunum eşliğinde madde madde okunarak katılımcılarla görüşüldü. Gerek büro işlemlerinde ve gerekse de arazi şartlarında uygulama esasları belirlendi. Aksaklıkların giderilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunularak fikir birliği sağlandı.

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğ’e 14 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazete’den ulaşılabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız