SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Önemli Bir Güç Elde Etti"

0
Güncellendi - 2016-05-24 18:40:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci’nin yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na yeniden getirilmesi ve Öznur Çalık’ın ise AKP Genel Başkan Yardımcısı olmasının Malatya için önemli bir siyasi kazanım olduğunu söyledi.

Keskin, Ahilik töreni esnasında yaptığı konuşmasında, “Türkiye’nin her yerinden esnaf ve sanatkarlarımız aradılar, bugün telefonlarımız susmadı, hem Malatya’yı tebrik ettiler, hem de sayın bakanımızı tebrik ettiler. Sayın bakanımızın başarılı olması için Cenab-i Allah’tan başarılar diliyorum. Malatya’mıza bakanlık yakışır. En büyük teşekkürü de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapıyorum. Malatya’nın özlemi olan, Malatya’nın beklediği bir bakanlıktı. Sayın cumhurbaşkanımıza Malatya ziyaretinde ifade etmiştim, ‘Sayın Cumhurbaşkanım;  Sevinci kursağımızda bırakmayınız, Malatya’da bir değim vardır, doğru dürüst tadını alamadık, sayın bakanımız size emanet.’ diye. Ama hamdolsun, bakanımız yeniden atandı. Esnaf ve sanatkarın derdini, sorunlarını, sıkıntılarını bilen bir bakanımız var, içimizden çıkan bir bakanımız var.” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık’ın da AKP Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmasını da tebrik eden Keskin, “Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak atanması da bizleri sevindirmiştir. Milletvekilimiz Çalık’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Başarılı olması için esnaf camiası olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden Keskin, “Malatya yıllar sonra siyasette önemli kazanımlar elde etti. Malatya’nın iktidar partisinde bir bakan ve bir genel başkan yardımcısı olarak temsil edilmesi, Malatya için bir kazanımdır.  Bu tablo Malatya’nın ve Malatyalıların eseridir. Esnaf camiası olarak hem sayın bakanımıza ve hem de sayın genel başkan yardımcımıza her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz.  Onların başarısı bir anlamda Malatya’nın ve Malatyalıların başarısı olacaktır.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yavuz (7 yıl önce)
    Malatya güç elde etmiş Nedir bu güç esnafın temsilcisi sevgili Şevket Bey Malatya esnafı alım gücü mü arttı.Devlet Esnafa desteğimi arttırdı.Çekler ödenmeyemi başladı nedir bu güç..? Sen bırak siyaset işlerini Allah için oturduğun makamı temsil et esnafın tüccarın derdini çık söyle yeter artık yada git evinde otur torunların ile ilgilen
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz bey yazmışken, ne yapması gerektiklerinide yazarmısın? Madem çok biliyorsun., önerilerinide diz? Bilmeden konuşuyorsun, Keskin tüccarın temsilcisi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih bey bana cevap vermeden bazı kelimelerin sözlük anlamına bakıp şevket beyi zor durumda bırakmazsanız iyi olur. Tüccar ın sözlük anlamı: Ticaret yapan, ticaretle uğraşan kimse, tacir
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran_ege (7 yıl önce)
    Sayın başkan bu tür açıklamalarla sizi millet vekili adayı yapmazlar bu tür açıklamalar sonraki dönemlerde millet vekili adaylığı al yapısını oluşturmaya çalışmak siz bağımsız olmalısınız siz esnafı temsil ediyorsunuz benim ve benim gibi insanların adına bu kadar açıklama alelen yapmanız doğru deil esnaf ne halde siz ona bakın kaç tane işletme kapanmış siz onu açıklayın ama nerde başkanlık pilav dağıtmakla olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Şimdi icraat zamanı.Bu fırsatları değerlendirmeli,Malatyanın sorunları masaya yatırılıp özellikle yıllardır çözülemeyen sorunlar artık halledilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalisi (7 yıl önce)
    Malatya miza hayırlı olsun ilimiz için büyük kazanç inşallah bunu iyi değerlendirilirsayın bakanımızın kutluyorum biran önce şu eski devlet hastanesini yeniden inşa ettirir inanki it kopuk dolu mahalle sakinleri olarak bundan çok rahtsiziz ne yapılacaksa oyalamaca değil gerçek görmek istiyoruz tskrlr
    0
    0
    Yanıtla