SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Önemli Bir Yere Sahip'

A- A+ PAYLAŞ

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, bir takım temaslarda bulunmak ve TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi'nin oğlu Yunus Emre Eserdi'nin düğün törenine katılmak üzere Malatya'ya geldi.

Malatya'daki temasları sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Baykan, Malatya'da Yeni Malatya Spor'un kongresine katıldıklarını ifade ederek, "Malatya, amatör futbolu açısından dinamik bir il. Bunun dışında Malatya'nın Türkiye'de, tekvando sporunda çok önemli bir yeri var. Şunu da söylemek isterim ki Türkiye, profesyonel futbolda da Malatyaspor'un başarılı günlerini özledi. Yeni Malatya Spor kongresinin geçmiş günleri yakalama adına bir adım olmasını ümit ediyorum. Geçmişte yaşanan hataların ders olarak geride kalmasını Yeni Malatyaspor'un yeni bir başlangıç getirmesini temenni ediyorum. Malatya'daki amatör spor ailesine de sevgilerimi sunuyorum. Türkiye genelinde şehir statlarının yenilenmesi adına Sayın Başbakanımız ortaya bir gerçek koyuyor. Bunun yanı sıra amatör sporlarımız açısından sentetik çim noktası ve tesislerin yenilmesi çalışmaları var. Malatya'da da sentetik çim yapımı noktasında çalışmaların olduğunu biliyoruz. Bunlar TFF tarafından da destekleniyor. Yerel yönetimlerde bu konuya destek veriyor. Spor ülke gündemine günbegün daha fazla yerleştiğini görüyoruz. Artık spor, gençliği kahve köşelerinden kurtarmanın karşılığı değil, yaşam biçimi ve gelecek belirleme adına önemli bir adım olduğu anlayışı var" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız