SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Örnek Alınacak Kent"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:29
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Bülent Tüfenkci, “Farklı dinlere, mezheplere, kimliklere duyulan saygı da bu milletin erdemliliğidir” dedi.

Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve Vakıf Yöneticileri, AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci’ye iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette; İl Başkan Yardımcılarından Mahmut Üner Özer, İdris Boztaş ve Murat Turgut’ta hazır bulundu.

İl Başkanı Tüfenkci, farklı dinlere, mezheplere, kimliklere duyulan saygının bu milletin erdemliliği olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle çok köklü bir geçmişe dayanmaktadır. Bununla beraber farklı dinlere, mezheplere, kimliklere duyulan saygı da bu milletin erdemliliğidir. Malatya ise bu anlamda daha bir saygınlığa ve erdemliliğe sahiptir. Çok farklı inançtan, kimlikten insanın bir arada yaşadığı Malatya, ulusal anlamda örnek alınması gereken bir kenttir. Bundan sonraki süreçte Malatya’mızın bu özelliğini koruyacağına inancım tamdır.”

“Biz 76 milyon insan aynı gemide seyahat ediyoruz” Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, şunları söyledi:

“Unutmamak gerekir ki bizler 76 milyon insan aynı gemide seyahat ediyoruz. Namuslu birer vatandaş olarak bizlere düşen görev sağ salim, karaya oturtmadan, herhangi bir su almadan öngörülen hedeflere ulaştırmaktır. Bu vesile ile Cem Vakfı Malatya Şubesi olarak, Cem Vakfı Genel Merkezi ve Sayın İzzettin Doğan’ın da talimatıyla bizlik ve beraberlik için elimizden geleni yapıyoruz. Elimizde süpürge kapımızın önünü süpürüyoruz. Herkes kapısının önünü süpürdüğü takdirde inanın çok güzel bir Türkiye ortaya çıkacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız