SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Park 'Lara'yla Coştu...

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:28
Malatya Park 'Lara'yla Coştu...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park’ın 3’üncü yıl etkinlikleri kapsamında sahne alan şarkıcı Lara, sevenlerini coşturdu. 

Kuruluşunun 3’üncü yılı dolayısıyla personel partisi düzenleyen Malatya Park’ta sahne alan ünlü pop müzik sanatçısı Lara, sevenlerine keyifli vakit geçirtti. Birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini kimi zaman duygulandıran kimi zaman ise oynatan güzel şarkıcı, oryantal şovuyla büyük aşlık aldı. Hayranlarıyla birlikte göbek atan Lara, seslendirdiği türkülerle birlikte halay da çekti.

Malatya Park Genel Müdürü Ali Günaçar ile sanatçı Lara, Malatya Park’ın kuruluşunun 3’üncü yılı nedeniyle pasta kesti. Günaçar, güzel şarkıcı Lara’ya kayısı takdim etti. Gecede bir konuşma yapan Ali Günaçar, Malatya Park’ın 3’üncü yılını kutlayarak, "Malatya Park’ın 3’üncü yılında birçok ilke attık. Birbirinden güzel etkinlikleri Malatyalılarla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hepsi sizlerin daha fazla ciro yapması içindi. Bunun için de ciddi bir emek harcadık. Sizler sahada bizler yönetim ofisinde kafa yoruyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızı da unutmadık ve onlara birbirinden güzel ve değerli hediyeler verdik. Alışveriş merkezimizde bir sene evvel kişi başı tüketimimiz 17.55 iken bu yıl 24.85'lere çıktı" dedi.

Etkinlikte ayrıca, Malatya Park Alışveriş Mağazası'ndaki personeller arasında düzenlenen bowling turnuvasında dereceye girenler ile en çok Park Card kullandıran mağazalara plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız