SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Plakalı Otonun Karıştığı Kazada 14 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-10-11 05:23:36
Malatya Plakalı Otonun Karıştığı Kazada 14 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Midyat-Dargeçit yolunda yolcu minibüsü ile Malatya plakalı hafif ticari aracın çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Midyat-Dargeçit yolunun 3. kilometresinde, M.H.D. idaresindeki 44 NV 516 plakalı kamyonet ile L.D. idaresindeki 47 KV 023 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 14 kişi yaralanırken, yaralılar; M.S., B.Ç., S.Ö., H.A., R.Ö., H.S., M.S.E., A.S., M.H.D., L.D., B.S., H.A., H.Y. ve İ.T. olay yerine sevk edilen 112 ambulansları ile Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, Midyat-Dargeçit yolu iki yönlü trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımı ile kaldırıldıktan sonra itfaiye ekipleri yolu köpük ve su yardımı ile yıkadı. Jandarma ekipleri daha sonra yolu kontrollü bir şekilde trafiğe açtı.

Kazazedelerin durumunun iyi olduğu belirtilirken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Mardin, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız